De Hillevliet

Expositie is afgelopen

Taal in Beeld

Tentoonstelling 21-01-2023 t/m 31-03-2023 > Rotterdam
De Hillevliet Taal in Beeld
Het nieuwe jaar trappen we af met een van kunstenaar Liesbeth van Moorsel - ‘Taal in Beeld’. Liesbeth onderzoekt de wereld van beeld en taal. De gesprekken die we voeren en de taal de we gebruiken liggen als het ware als een landschap tussen twee mensen die in gesprek zijn. Doormiddel van haar 16 geschilderde portretten probeert ze de dynamiek van taal te verbeelden. De portretten zijn geschilderd in blauw en wit. De mens is als het ware een blauwdruk, doormiddel van de taal die we gebruiken geven we kleur aan ons leven.

Opening 21 januari 14:00 – 17:00
De Hillevliet entree, hillevliet 90, Rotterdam Zuid
Van 21 januari t/m 31 maart 2023 te bezichtigen
Openingstijden ma t/m vr 8:30 – 17:00
Deze expo is ook onderdeel van Rotterdam Art Week 9 t/m 12 februari 2023.

https://www.liesbethvanmoorsel.com/

De Hillevliet
De Hillevliet is een plek waar mensen, bedrijven en ideeën samenkomen. Hier komen mensen met een sociaal hart en een creatieve geest. De historische locatie speelt een verbindende rol voor de omgeving en betrekt de wijk bij de ontwikkeling. Door de mix van ondernemers en bezoekers is De Hillevliet een plek die bloeit.
Vorige jaar is het gehele entree van de Hillevliet verbouwd, waarbij er plek is gemaakt voor wisselexposities. Deze ruimte bied een creatief podium voor verschillende makers, praters, schrijvers en denkers uit Rotterdam. Als onderdeel van het dynamische makersklimaat in Rotterdam biedt het een laagdrempelige ruimte aan kunstenaars om te experimenteren, te onderzoeken en te tonen in uiteenlopende presentaties. Er worden verbindingen gelegd met de hedendaagse stad, de wijk en/of de Hillevliet. Kortom een openbare ontmoetingsplek waar mensen en beeld elkaar vinden.

Openingstijden

Openingstijden ma t/m vr 8:30 – 17:00

Contact

De Hillevliet
Hillevliet 90
3074KD Rotterdam
Nederland
Tel: 0655562917

dehillevliet.nl

74 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar De Hillevliet