Anne Rosenberg

Expositie is afgelopen

Foto-expositie Keep on dreaming

Tentoonstelling 21-03-2023 t/m 26-04-2023 > Amsterdam
Anne Rosenberg Foto-expositie Keep on dreaming
Droomhuis (uit de serie 'Keep on dreaming'), door: Anne Rosenberg
Foto-expositie over de absurde toestand van de huidige woningmarkt

Amsterdam kampt al jaren met een groot woningtekort. De afgelopen tijd zag fotograaf Anne Rosenberg (1995) veel vrienden om zich heen vertrekken uit Amsterdam. Ook realiseerde ze zich dat ze waarschijnlijk de rest van haar leven gebonden zal zijn aan hoge huren, terwijl haar ouders en grootouders ooit gemakkelijk een huis konden kopen. Van een koophuis kunnen starters alleen maar dromen.
Zo kwam ze op het idee voor de fotoserie Keep on dreaming. Vanuit haar persoonlijke gevoel van onmacht verbeeldt ze de absurditeit van de woningmarkt. Rosenberg heeft zichzelf en haar partner gefotografeerd in het enige betaalbare huis dat ze wisten te bemachtigen: een poppenhuis.

De fotoserie wordt tentoongesteld bij de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam, locatie Javaplein). De officiële opening is op zondag 26 maart om 15.00 uur.
Anne Rosenberg Amsterdam
Foto uit de serie Surreal Still Lifes

Ik ben conceptueel fotograaf. Mijn persoonlijke stijl kan worden herkend aan speelsheid, vrolijke kleuren en een tikkeltje humor.

Mijn fotografie bestaat voornamelijk uit stillevens. Ik fotografeer in de studio en bouw zelf mijn decors. Naast autonome projecten, maak ik redactionele fotografie en campagne fotografie voor diverse opdrachtgevers. Ook maak ik graag 2D/stop-motion animaties.

Contact

Anne Rosenberg
Rijnsburgstraat 74
1059 AX Amsterdam
Nederland
Tel: +316 11211049

www.annerosenberg.com

413 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Anne Rosenberg