Jeannette Beelen

Expositie is afgelopen

Expositie schilderingen Verbinden, Reflectie en Vrijheid

Tentoonstelling 24-03-2023 t/m 30-06-2023 > Amsterdam
Jeannette Beelen Expositie schilderingen Verbinden, Reflectie en Vrijheid
Eind maart as debuteert Jeannette Beelen als kunstenaar met haar eerste expositie als nieuwe artist in residence bij KW9 in Amsterdam. Het thema van deze expositie is: Verbinden, Reflectie en Vrijheid.

Met deze expositie maakt Jeannette haar debuut als kunstenares in Amsterdam. Haar schilderingen zijn abstract, expressief en intuitief. Jeannette is gefacineerd door het proces van persoonlijke ontwikkeling en de paralellen tussen schilderen en leven. Met haar schilderingen wil ze je graag inspireren en uitnodigen om met een nieuw perspectief te kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Waar raakt of haakt het bij jou? Aan de hand van de thema's zal het diverse werk van schilderingen worden tentoongesteld.

Op vrijdag 24 en zondag 26 maart a.s. is de feestelijke opening om de schilderingen te bewonderen.

vrijdag 24 maart tussen 16:00 - 20:00
zondag 26 maart tussen 14:00 - 17:30

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen! Op deze momenten is Jeannette ook aanwezig om je rond te leiden en toelichting te geven op haar werk. Er is tevens de optie om haar werken te kopen.

Esther is de eigenaar van KW9. Een prachtig grachtenpand op loopafstand van Amsterdam Centraal. Het is onderdeel van Esther haar missie om bij KW9 mensen te inspireren. Door het 'geven' van de KW9 muren aan een kunstenaar biedt zij hen een podium, terwijl het de bezoekers van KW9 inspireert in de periode dat het er hangt.

Toegang is gratis. Wel fijn als je je aanmeldt via de link van Eventbrite zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.
https://www.eventbrite.nl/o/kw9-your-place-to-meet-your-space-to-work-40356671973

Ben je deze data verhinderd en wil je wel graag een keer kijken, stuur me dan een berichtje voor een bezoek op afspraak.
Jeannette Beelen Huizen
Kunstenaar Jeannette Beelen, woonachtig in 't Gooi.
Jeannette Beelen Huizen (2)
Deze schildering is gemaakt met mijn voeten al dansend. Als je goed kijkt zie je mijn tenen en beweging. Het ultieme gevoel van vrijheid. Hoe ziet vrijheid er voor jou uit?
Jeannette Beelen Huizen (3)
Impressie atelier aan huis. Beeld De Dromer.
Jeannette Beelen Huizen (4)
Kleurrijke energie. Voor wie het kan gebruiken. Voor the good feeling. Als hart onder de riem. Om te delen. Ter vermaak. Voor de inspiratie. Als reflectie. Kies maar ...

Naast haar mooie werk als coach maakt Jeannette Beelen al enige jaren schilderingen. De schilderingen zijn abstract, expressief en intuitief. Jeannette is gefacineerd door het proces van persoonlijke ontwikkeling en de paralellen tussen schilderen en leven. Met haar schilderingen wil ze je graag inspireren en uitnodigen om met een nieuw perspectief te kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Waar raakt of haakt het bij jou?

Openingstijden

op afspraak

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Jeannette Beelen