Maud Ramaekers

Expositie is afgelopen

De Mens

Tentoonstelling 26-03-2023 t/m 14-05-2023 > IJmuiden
Maud Ramaekers De Mens
Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De mens is een heel ruim begrip en op de expositie worden enkele kanten door 15 fotografen en 1 beeldend kunstenaar op geheel eigen wijze in beeld gebracht.

Armando Jongejan laat in sfeervolle zwart-wit foto’s een processie zien van monniken in een klooster. In groot contrast hangen daarnaast vleeskleurige foto’s van Mischa Keijser van een naakte vrouw in verlaten omgeving. Het gaat daarbij om de vormen van het lichaam. Het werk waarmee 2 studenten van de Foto-academie recent cum laude zijn afgestudeerd, is te zien. Mariet Dingemans brengt parochianen en een woongroep liefdevol en soms ironisch in beeld. Het laatste in de vorm van een film.
Sabina van Gils maakt samen met dichter Bas Belleman nieuwe sprookjes. Met lichtboxen en foto’s worden de verhalen op poëtische wijze verteld en komen menselijke emoties als jaloezie, verlangen, lust en wraakzucht aan bod.

In de grote hallen worden de foto’s aan de wand afgewisseld door driedimensionaal werk van beeldend kunstenaar Maud Ramaekers. De mens in de verdrukking en ‘Disconnected’ van zijn omgeving.

Tijdens de expositie kunnen bezoekers op bepaalde dagen hun portret laten maken en er zijn artist talks.

Er is werk te zien van: Arjen Veldt, Armando Jongejan, Bob Wielaard. Cor Boers, Dolph Kessler,Frans van Heiningen,Hans ter Hoek,Harm van de Poel,Jacqueline Bieze,Jacqueline Dubois,Karin van Ingen Schenau,Mariet Dingemans,Maud Ramaekers, Mischa Keijser,Peter de Krom,Sabina van Gils
Maud Ramaekers Den Haag

Permanente expo:
Galerie De Zout
Grote Houtstraat 149, Haarlem

Atelier:
MIAW
Noordwal 18, Den Haag

Openingstijden

* Insta @m.art.37
* Galerie de Zout: za/zo 12-17
* Atelier: op afspraak

Contact

Maud Ramaekers
Den Haag
Nederland
Tel: 0651785230
E-mail: maud.ramaekers@live.nl


91 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Maud Ramaekers