Galerie Goeie Genade

Nu te zien

Zomertentoonstelling bij Galerie Goeie Genade

Tentoonstelling t/m 30-08-2024 > Middelburg
Zomerexpositie met Maurice den Boer, een gewaardeerd Nederlandse kunstenaar die zich al meer dan 25 jaar toelegt op het creeren van prachtige bronzen beelden.

Svanhilde Zuidhoek, Nederlandse beeldend kunstenaar laat zich inspireren door de aantrekkingskracht van bewegen. haar sculpturen brengen gevoel in beeld en verbinden illusie met welgevormde realiteit.

Peter Smit, geboren in Amsterdam, is een gepassioneerde kunstschilder die zich laat inspireren door de traditie van het impressionisten.

Guy De Jaegher is een vooraanstaand hedendaags fijnschilder die bekendstaat om zijn object-naturalisme en zeldzaam precieze vakmanschap. Hij geniet faam dankzij een indrukwekkende reeks stillevens.

Erik Tierolf is een Nederlandse kunschilder en creert sinds 1991 realitische kunstwerken, voornamelijk schilderijen met olieverf op doek. Tierolf neemt de kijker mee naar een wereld die lijkt op de onze, maar toch anders is. Zijn werken vermengen realiteit en fantasie op een geloofwaardige manier.

Peter van Oostzanen, is een Nederlandse kunstenaar die tekent en schildert in een stijl die verwant is aan het magisch-realisme
Galerie Goeie Genade Middelburg
Kunstenaar Heleen Hobelman

Galerie ‘Goeie Genade’ is gevestigd in een rijksmonument en gelegen op een zeer charmante locatie in het historisch centrum van Middelburg. Het is naast kunstgalerie ook het atelier van Heleen Hobelman, wat van uw bezoek een inspirerende, boeiende en verrassende belevenis maakt. De galerie biedt een podium aan het hedendaags realisme. Naast bekende namen, is de galerie steeds proactief op zoek naar jong talent en pareltjes.

Heleen Hobelman is één van de oprichters, zelf een begenadigd kunstenaar. Haar werk wordt het best omschreven als modern realisme en wordt gekocht door zowel liefhebbers van stillevens als het abstracte.

Openingstijden

Donderdag 13h00 – 17h00
Vrijdag 13h00 – 17h00
Zaterdag 13h00 – 17h00
Eerste zondag van de maand 13h00 – 17h00

Contact

Galerie Goeie Genade
Rotterdamsekaai 1
4331 GM Middelburg
Nederland
Tel: 0617307881

www.galeriegoeiegenade.com

10 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie Goeie Genade