Ateliers BaZtille

Expositie is afgelopen

overzichtstentoonstelling Ateliers BaZtille

Tentoonstelling 10-12-2016 t/m 25-12-2016 > Zoetermeer
Ateliers BaZtille overzichtstentoonstelling Ateliers BaZtille
de opbouw, afgelopen donderdag, met Jaap van der Gaarden, Jeroen Verheugd, Veronique Vaessen, Frans de Jong, Sander Harteveld, Tim Biesta, Guido Becker, Barney de Krijger, Petra Wiek, Alain Jonges, Hortense de Kooter, Jose Koebrugge en Robert Verhaaf,
Ateliers BaZtille overzichtstentoonstelling Ateliers BaZtille (2)
in de gang de portrettengalerij door Jeroen Verheugd
Ateliers BaZtille overzichtstentoonstelling Ateliers BaZtille (3)
de uitnodigingskaart
OVERZICHTSTENTOONSTELLING met de kunstenaars van Ateliers BaZtille

Opening: zondag 11 december om 15.00 uur

Locatie Rokkeveenseweg 46 C, 2712 XZ Zoetermeer

Website www.ateliersbaztille.nl


De kunstenaars van BaZtille presenteren als afsluiting van 2016 een gezamenlijke tentoonstelling. De uiteenlopende disciplines staan borg voor een heel divers aanbod, zoals tekeningen, schilderijen, fotografie, beelden, installatie, muziek en film/video.

De opbouw neemt een aanvang op 8 december. Op dezelfde dag zal er gewerkt worden aan een promotiefilm door OOCHOO. Op 9 en 10 december is er gelegenheid om langs te komen tijdens de openingsuren. De officiële opening is op zondagmiddag 11 december om 15.00 uur door Robert Verhaaf.

Op zondag 18 december is er om 12.00 uur een ochtendconcert, uitgevoerd door het VAK ( uit Delft ) onder leiding van Tom Palms. Het betreft een concert door 7 gitaristen met akoestische gitaar. Er is dan koffie met gebak. Toegang gratis.

LET OP de tentoonstelling is gewijzigd van 9 december t/m 25 december 2016 en de openingstijden zijn van: Woensdag t/m Zondag / 13.00 – 17.00 uur.

Ateliers BaZtille, Rokkeveenseweg 46 C, 2712 XZ Zoetermeer
Routebeschrijving zie website www.ateliersbaztille.nl
Ateliers BaZtille Zoetermeer
de oprijlaan naar Ateliers BaZtille, 2712XZ 46C

Zie voor informatie de website van Ateliers BaZtille en de eraan gerelateerde kunstenaars.

www.ateliersbaztille.nl

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag van 13.00 - 17.00uur

kunstenaars werkzaam in Ateliers BaZtille

Jeroen Verheugd, Petra Wiek, Hans Feij, Alain Jonges, Jose Koebrugge, Hortense de Kooter, Robert Verhaaf, Roelf Toxopeus & Justin Bennett, Monique van der Mije, de groep "OOCHOO " t.w. Jurgen van Dorp & Reinier van Dorp; Trudy Drost, Rita vd Werf, Perry van Amstel, Elise Eekhout, Els van Lieshout, de groep " Touche " t.w. Sander Harteveld & Thorwald van den Akker; Audio: Sander van Dijck & Tim Biesta; , & gastkunstenaars die tijdelijk werkzaam zijn in het ateliercomplex

Stuur een bericht naar Ateliers BaZtille