Ateliers BaZtille

Expositie is afgelopen

Art project RAAMWERK

Tentoonstelling 05-06-2017 t/m 02-07-2017 > Zoetermeer
Ateliers BaZtille Art project RAAMWERK
impressies omtrent het begrip Raamwerk,
Graag wil ik U uitnodigen om de opening bij te wonen in Galerie Ateliers BaZtille.
De opening betreft het officieel openbaar maken van mijn installatie met de titel RAAMWERK

Het RAAMWERK is nu nog een schematisch plan dat nog verder moet worden ingevuld in de periode van 5 juni tot en met 22 juni 2017.

Vanaf 5 juni tot en met 2 juli werken Petra Wiek en Robert Verhaaf aan het vervaardigen / samenstellen van het RAAMWERK in de galerieruimte van Ateliers BaZtille. Het RAAMWERK wordt ter plekke gezaagd, gelijmd en in elkaar gezet.

Het RAAMWERK zal worden samengesteld met geprefabriceerde houten latten die bestemd zijn voor lijstwerk t.b.v. schilderijen e.d. De hoogglans gelakte zwarte latten hebben een totale lengte van 225 meter. De raamwerken die ontstaan zijn qua maatvoering gebaseerd op de gulden snede (verhouding 6,18 * 38,2) Het streven is om een veelvoud van raamwerken te maken. De opeenvolgende raamwerken krijgen wat de afmetingen betreft een steeds kleiner formaat.

De galerie kan bezocht worden tijdens het proces van het maken. Er kan gesprek plaatsvinden met Petra en Robert omtrent het proces van de installatie. Iedereen is welkom om daaraan deel te nemen.

De tijden zijn gedurende de hiervoor genoemde periode iedere dag van 13.00 tot 17.00 uur. Als er in de avond wordt gewerkt dan zal dit worden vermeld via de website van Ateliers BaZtille, www.baztille.nl en de Facebook pagina.

Het proces, onderzoek en gesprek zal resulteren in een installatie / expositie. Tijdens deze expositie worden ook nieuwe objecten uit de serie GREY van Petra Wiek getoond.

Van 22 juni t/m 2 juli is de galerieruimte geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur

Graag willen wij U uitnodigen om de opening bij te wonen in Galerie Ateliers BaZtille.

Officiële Opening van de tentoonstelling is op zaterdag 24 juni om 16.00 uur
Opening wordt verricht door …………………………………………………

Finissage op zondag 2 juli om 16.00 uur met vertoning video van het proces RAAMWERK.

Ateliers BaZtille
Rokkeveenseweg 46 C
2712 XZ Zoetermeer
Ateliers BaZtille Zoetermeer
de oprijlaan naar Ateliers BaZtille, 2712XZ 46C

Zie voor informatie de website van Ateliers BaZtille en de eraan gerelateerde kunstenaars.

www.ateliersbaztille.nl

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag van 13.00 - 17.00uur

kunstenaars werkzaam in Ateliers BaZtille

Jeroen Verheugd, Petra Wiek, Hans Feij, Alain Jonges, Jose Koebrugge, Hortense de Kooter, Robert Verhaaf, Roelf Toxopeus & Justin Bennett, Monique van der Mije, de groep "OOCHOO " t.w. Jurgen van Dorp & Reinier van Dorp; Trudy Drost, Rita vd Werf, Perry van Amstel, Elise Eekhout, Els van Lieshout, de groep " Touche " t.w. Sander Harteveld & Thorwald van den Akker; Audio: Sander van Dijck & Tim Biesta; , & gastkunstenaars die tijdelijk werkzaam zijn in het ateliercomplex

Stuur een bericht naar Ateliers BaZtille