Corrosia Theater, Expo & Film

Meer...
Expositie is afgelopen

Team Annemarie Graduation Show 2014

Tentoonstelling 09-10-2014 t/m 19-12-2014 > Almere
Corrosia Theater, Expo & Film Team Annemarie Graduation Show 2014

© Herman van Bostelen

Ze reden half Nederland door, bezochten zes kunstacademies, discussieerden tot ze een ons wogen en zie hier het resultaat: Team Annemarie - Graduation show 2014, een expositie samengesteld door de bewoners van Almere, in samen spraak met Corrosia's curator en kunstliefhebber burgemeester Annemarie Joritsma.

Onder het moto van 'word kunstkenner in één dag is een oproep uitgegaan waarop maar liefst 69 mensen hebben gereageerd. Een selectie van twaalf ging in mei van start als Team Annemarie. De kunstenaars die deze groep koos voor de expositie in Corrosia Stad komen van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, ArtEZ in Arnhem, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en ST Joost in Breda.
Captain Annemarie opent de tentoonstelling

Corrosia Theater, Expo & Film

  • Diversen

Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. We bieden een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Het leggen van dwarsverbanden in de programmering tussen beeldende kunst, theater en film is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 17.00 uur

Corrosia Theater, Expo & Film Almere

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Corrosia Theater, Expo & Film"