Mary Zitman

Meer...
Expositie is afgelopen

De smaak van Kunst

Tentoonstelling 02-10-2011 t/m 02-10-2011 > Schermerhorn
Mary Zitman De smaak van Kunst

Hier wordt het kunstevent "De smaak van Kunst" gehouden. Alleen het interieur al is een bezoek waard.

Mary Zitman De smaak van Kunst (2)

Impressie van mijn werk!

Op zondag 2 oktober wordt er in de Grote Kerk in Schermerhorn een kunstevent gehouden met de naam ‘De smaak van kunst’. Hierbij staan niet alleen het horen en zien van kunst centraal, maar ook het voelen en proeven daarvan.

Ruim 25 deelnemers tonen deze dag hun werken op fraai gedekte tafels. De ambiance van de Grote Kerk zorgt voor nog wat extra sfeer. De kunstenaars zijn afkomstig uit verschillende disciplines van de moderne en klassieke kunst. Zo zullen er sieraden, keramiek, kunstwerken van steen en brons en schilderkunst getoond worden. Ook zijn er collages te bewonderen.

Het bedrijf ‘Wijn and Company’ zorgt voor een wijnproeverij en ‘De tafel van Jeanne’ zorgt voor de hapjes. Verder zijn er koffie en thee verkrijgbaar. Dit kunstzinnige event vindt plaats tussen 11.00 en 18.00 uur en zal omlijst worden met muziek van Bodhi en Cees Oud. de entree bedraagt 12,50 aan de deur, 11.00 euro in de voorverkoop. Kaarten zijn vooraf te bestellen via jeanne.wijgerde@zonnet.nl. Meer informatie over ‘De smaak van kunst’ kunt u vinden op http://www.desmaakvankunst.blogspot.com.

Stuur een bericht naar "Mary Zitman"