Jitka Andréa

Meer...
Expositie is afgelopen

Kunstjaarbeurs Amsterdam

Tentoonstelling 25-09-2011 t/m 25-09-2011 > Amsterdam
Jitka Andréa Kunstjaarbeurs Amsterdam

Op de nieuwe Kunstjaarbeurs exposeren circa 350 beeldend kunstenaars meer dan 1.100 kunstwerken, waarmee de Kunstjaarbeurs meteen een van de grootste Nederlandse kunstbeurzen is.

Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een ruime variëteit van hedendaagse kunst te zien. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen worden ook objecten van brons, keramiek, glas en andere materialen geëxposeerd.

Markant detail van de Kunstjaarbeurs is de no nonsense wijze van exposeren waarbij de werken centraal staan en het decor ondergeschikt is aan de presentatie van de werken. Doeken staan triviaal op schildersezels of hangen aan eenvoudige wanden. Beelden en objecten staan op sokkels of tafels waardoor de nadruk niet ligt op mooie standbouw en luxe presentaties, maar op de geëxposeerde werken.

De Kunstjaarbeurs is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstkopers, -handelaren en -verzamelaars. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en tegen vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.

De Kunstjaarbeurs vindt plaats op zondag 25 september van 11.00 tot 17.30 uur en beslaat 3.500 m2 in World Fashion Centre Beursplaza in Amsterdam. World Fashion Centre Beursplaza is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer.

Jitka Andréa

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

websites met afbeeldingen en informatie:
www.rotterdamsekunstenaars.nl
www.culturelekaartrotterdam.nl
www.hommes.nl
www.wijnkunst.nl
De KinderKunstKaravaan

Contact


Jitka Andréa
Nieuwenhoornstraat 135 a
3082 VG Rotterdam
Nederland
Tel: 010 4298377 - 06 42185055

274 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Jitka Andréa"