Anna van Suchtelen

Meer...
Expositie is afgelopen

H-Art voor Japan

Tentoonstelling 06-10-2011 t/m 13-11-2011 > Utrecht
Anna van Suchtelen H-Art voor Japan

zeefdrukken I got life! en Poort voor H-Art voor Japan

Kunstveiling tijdens Culturele Zondag
Op 13 november om 15 uur wordt werk van Utrechtse kunstenaars geveild tijdens de Culturele Zondag ‘Klaas en Maarten pakken uit’. De opbrengst komt ten goede aan Japanse kinderen die getroffen zijn door de gevolgen van de tsunami. Veilingmeester is wethouder Cultuur drs. F. Lintmeijer.
Tentoonstelling
Van 6 t/m 27 oktober worden de te veilen werken tentoongesteld in het Stadhuis. Digitaal is het werk te bezichtigen op hart4japan.blogspot.com.
Achtergrond van het initiatief
Kunstenaars uit Utrecht en daarbuiten hebben samen met het Grafisch Atelier / Centrum Beeldende Kunst Utrecht het initiatief voor de veiling genomen. Ze zijn al langer bij Japan betrokken, vanwege een grote uitwisselingstentoonstelling tussen Utrecht, Japan en Canada in 2007, die destijds ook in het Stadhuis te zien was.
Opbrengst
De opbrengst van de kunstveiling wordt gedoneerd aan Omocha Express, een charitatieve instelling die zich inzet om getroffen kinderen in Japan van speelgoed, tekenmateriaal en ander plezier te voorzien.
H-Art voor Japan-team
Dodog Soeseno, Cisca Poldervaart, Herman van der Weert, Joost Vermaat, Ineke van Tuinen, Martin Mommers, Hans Laban, Anna van Suchtelen

Stadhuis Utrecht: kijkdagen 6 t/m 27 oktober, veilingdag 13 november 2011
bekijken werk
informatie op website CBKU
informatie over H-Art voor Japan
informatie over Omocha Express

Contact


Anna van Suchtelen
Wolvenplein 27 (atelier)
3512 CK Utrecht
Nederland

144 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Anna van Suchtelen"