Anne-Mieke Boonstra

Meer...
Expositie is afgelopen

Onderhuids

Tentoonstelling 22-03-2014 t/m 30-03-2014 > Apeldoorn
Anne-Mieke Boonstra Onderhuids
Anne-Mieke Boonstra Onderhuids (2)

Fragment uit de expositie Onderhuids van Anne-Mieke Boonstra

ONDERHUIDS
De expositie Onderhuids onderzoekt ons streven naar perfectie. Het begint met de boom des levens. Die gaf ons de kennis, het weten, het geweten. We willen het goede, we verachten het kwade. Of zoeken we macht, geld, roem, luxe en status? Of toch: het mooie, de liefde? Wie zijn we? Wat raken we kwijt? Welke deuren blijven gesloten? Wat beweegt ons? Open de doos van Pandora. Ga op zoek.

ANNE-MIEKE BOONSTRA
Het werk van Anne-Mieke Boonstra kent veel variatie. Ze maakt grafisch werk, schildert, ze werkt veel met papier en ze maakt objecten. Net als je denkt haar werk te kennen verandert het. Een aantal thema’s komt vaak terug: herhaling en ritme, het verkeerde been. De kijker moet naar het verborgene op zoek. Dat zoeken moet vaak letterlijk opgevat worden. Je moet het aanraken, er met de vingers aanzitten.

EXPOSITIE
In de Weekend Galerie aan de Loolaan 49 te Apeldoorn op 22, 23, 29 en 30 maart 2014 van 13.00 tot 17.00.

De opening is op zaterdag 22 maart om 15:00 uur. De opening wordt verricht door Nicole Kraan en Evelyn Wannet. Aansluitend zijn er hapjes en drankjes.

Anne-Mieke Boonstra

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Mode
  • Design
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Diversen

Anne-Mieke Boonstra maakt conceptuele kunst.

Aan de basis van de kunstwerken van Anne-Mieke Boonstra staat altijd een concept, een idee, dat pas vermaakt wordt tot een kunstvorm als het idee volledig is uitgekristalliseerd. Dan pas komen de handen uit de mouwen.

Verschillende thema’s komen geregeld bij Anne-Mieke Boonstra terug: zoals herhaling, ritme, en het verborgene. En de beschouwer moet op zoek. Wat zie ik? Nee, de vraag is: wat zie ik niet?

Naast haar kunstenaarschap is ze meester handboekbindster en maakt ze bijzondere boeken voor speciale gelegenheden

Openingstijden

Het atelier van Anne-Mieke is op afspraak te bezoeken

Anne-Mieke Boonstra Apeldoorn

Anne-Mieke Boonstra

Stuur een bericht naar "Anne-Mieke Boonstra"