Anne-Mieke Boonstra

Expositie is afgelopen

Amuse 3.0 | A spoonful of life and beyond

Tentoonstelling 14-10-2017 t/m 22-10-2017 > Apeldoorn
Anne-Mieke Boonstra Amuse 3.0 | A spoonful of life and beyond
Expositie Amuse
Anne-Mieke Boonstra serveert in Loolaan Galerie te Apeldoorn voor de laatste keer nieuwe serie conceptuele werken van haar project 'Amuse'. In een kleine twintig werken biedt ze de kijker verborgen anekdotes, boodschappen en verhalen. Levendig of dodelijk serieus. Na deze expositie gaat ze werken aan een nieuw project.

Te zien in de weekenden van 14 en 15 oktober en 21 en 22 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in de Loolaan Galerie 31A te Apeldoorn.

Ze exposeert samen met beeldend kunstenaar Ron van der Werf. Op donderdagmiddag 19 oktober van geven ze een workshop rond hun werk. Neem contact op met Anne-Mieke voor meer informatie
Anne-Mieke Boonstra Apeldoorn
Anne-Mieke Boonstra

Anne-Mieke Boonstra maakt conceptuele kunst.

Aan de basis van de kunstwerken van Anne-Mieke Boonstra staat altijd een concept, een idee, dat pas vermaakt wordt tot een kunstvorm als het idee volledig is uitgekristalliseerd. Dan pas komen de handen uit de mouwen.

Verschillende thema’s komen geregeld bij Anne-Mieke Boonstra terug: zoals herhaling, ritme, en het verborgene. En de beschouwer moet op zoek. Wat zie ik? Nee, de vraag is: wat zie ik niet?

Naast haar kunstenaarschap is ze meester handboekbindster en maakt ze bijzondere boeken voor speciale gelegenheden

Openingstijden

Het atelier van Anne-Mieke is op afspraak te bezoeken

Stuur een bericht naar "Anne-Mieke Boonstra"