Mia Westerhof

Meer...
Expositie is afgelopen

Schevenings Werk

Tentoonstelling 14-01-2018 t/m 14-03-2018 > Den Haag
Mia Westerhof Schevenings Werk

persbericht

Mia Westerhof Schevenings Werk (2)

Tentoonstelling Muzee Scheveningen opening 18 januari. Schevenings Werk van Mia Westerhof. Tot en met 14 maart 2018.
Kunstenaar aanwezig op 11 februari vanaf 15.00 uur om het werk toe te lichten.

UITNODIGING TENTOONSTELLING in Muzee, Neptunusstraat 92 Scheveningen.
Mia Westerhof, schilder en tekenaar, nodigt u uit om haar “SCHEVENINGS WERK” te komen bekijken. Tot en met 14 maart hangt groot en klein werk (uit de periode 1997- 2003) op een toegankelijke verkoopexpositie in de gang van het veelzijdige en intieme museum van Scheveningen: Muzee.
U bent welkom op de opening op zondag 14 januari 2018, om 15.00 uur.
Op zondag 11 februari vanaf 15.00 uur is de kunstenares ook aanwezig om eventueel het werk toe te lichten. Bovendien is het mogelijk tijdens de expositieperiode een bezoek te brengen (graag op afspraak) aan haar huidige atelier, Abraham van Beijerenstraat 2 Den Haag.

Mia Westerhof

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Op deze website vindt u tekeningen en schilderijen waaronder straatbeelden en bouwactiviteiten, interieurs en stillevens.

Verschenen op de (Amsterdamse) website www.buurtleven.nl:
Gek van de bouw
Verschenen in eigen beheer De N381 op Doek. Kopieer en plak in uw browser:
http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/4ee6d2d0-38ea-46c7-8253-14127ebb3322

Archeologie geeft een heel ander aspect aan de landschapsbeleving. Lees het bericht in de Balkster Courant:
http://www.balkstercourant.nl/nieuws/24305/opgraving-het-blokhuis-beeld/

Westerhof heeft een geschiedenis met de Noord zuidlijn want zes jaar terug maakte zij al een schilderij van de bouwput in de Ferdinand Bolstraat, toen er dus nog helemaal geen gat in de grond gegraven was. In haar woonplaats Den Haag heeft ze ook werken gemaakt van de Haagse tramtunnel en van de ´tieten´ van het ministerie van volksgezondheid in Den Haag.

Een opdracht die kan varieren van kinderportret tot huisdier, tot een geliefd plekje in huis of tuin. Met prijsindicatie. Betrouwbare en professionele werkwijze gegarandeerd.

Volg Mia Westerhof op Facebook en Linkedin

Mia Westerhof Den Haag

STAVOREN – ‘In overdrijving ligt de kracht’ zo luidt het motto van kunstenares Mia Westerhof. Op 2 en 3 juli was zij aanwezig bij opgravingen naar het Blokhuis in Stavoren. Tijdelijke opgravingen die twee dagen duren. Westerhof is van beroep schilderes en tekenares van actuele landschappen zoals zij het zegt.
Op locatie en met een voorkeur voor locaties waar gegraven of gebouwd wordt. In het geval van Stavoren is graven van toepassing. ,,Ik sjoch der eigen dingen yn en dy set ik op papier. Earst in skets en dan op doek útwurkje.”

Artikel is geplaatst door Rynk Bosma op 04-07-2014 - 15:41

Mia Westerhof Den Haag (2)

Onthulling samen met wethouder Sietse Derks (gemeente Ooststellingwerf) van het schilderij N 381 op Doek (2015)

Mia Westerhof Den Haag (3)

2014 deelname aan Shell Summer Expo 2014. Deze tentoonstelling werd voor het eerst georganiseerd door Shell Headquarters. De openingsdag was mede bedoeld als feestelijke openstelling van het historische gebouw voor de bewoners van de wijk Benoordenhout, 's- Gravenhage.

Mia Westerhof Den Haag (4)

In 2014 ontving ik van Peter Jonkers (coordinator collectie) de BAS publieksprijs en een prachtig boeket. Het industriele landschap FORUM (2014) was vooral door het warme oranje in de prijzen gevallen.

Mia Westerhof Den Haag (5)
Mia Westerhof Den Haag (6)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Mia Westerhof"