Mia Westerhof

Meer...
Verwacht

Aan de Laak

Tentoonstelling 23-09-2019 t/m 31-10-2019 > Den Haag

Inspiratie voor mijn schilderijen en tekeningen haalde ik jaren achtereen uit alledaagse straatbeelden. Vooral onaffe bouwwerken trokken mijn aandacht. Vanaf 2000 woonde en werkte ik in de buurt van de Laak en de Petroleumhaven. In 2008 kocht de gemeente Den Haag “”De Kathedraal huilt”. Een impressie van de renovatie van één van de RAC-hallen aan de Eerste Van der Kunstraat.

De expositie vindt plaats in het Laaktheater, dat zich vlakbij het oude industriegebied Laakhaven in Zuidwest bevindt. Aan de Laak, dus.

Mia Westerhof

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Op deze website vindt u tekeningen en schilderijen waaronder straatbeelden en bouwactiviteiten, interieurs en stillevens.

Verschenen op de (Amsterdamse) website www.buurtleven.nl:
Gek van de bouw
Verschenen in eigen beheer De N381 op Doek. Kopieer en plak in uw browser:
http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/4ee6d2d0-38ea-46c7-8253-14127ebb3322

Archeologie geeft een heel ander aspect aan de landschapsbeleving. Lees het bericht in de Balkster Courant:
http://www.balkstercourant.nl/nieuws/24305/opgraving-het-blokhuis-beeld/

Westerhof heeft een geschiedenis met de Noord zuidlijn want zes jaar terug maakte zij al een schilderij van de bouwput in de Ferdinand Bolstraat, toen er dus nog helemaal geen gat in de grond gegraven was. In haar woonplaats Den Haag heeft ze ook werken gemaakt van de Haagse tramtunnel en van de ´tieten´ van het ministerie van volksgezondheid in Den Haag.

Een opdracht die kan varieren van kinderportret tot huisdier, tot een geliefd plekje in huis of tuin. Met prijsindicatie. Betrouwbare en professionele werkwijze gegarandeerd.

Volg Mia Westerhof op Facebook en Linkedin

Mia Westerhof Den Haag

STAVOREN – ‘In overdrijving ligt de kracht’ zo luidt het motto van kunstenares Mia Westerhof. Op 2 en 3 juli was zij aanwezig bij opgravingen naar het Blokhuis in Stavoren. Tijdelijke opgravingen die twee dagen duren. Westerhof is van beroep schilderes en tekenares van actuele landschappen zoals zij het zegt.
Op locatie en met een voorkeur voor locaties waar gegraven of gebouwd wordt. In het geval van Stavoren is graven van toepassing. ,,Ik sjoch der eigen dingen yn en dy set ik op papier. Earst in skets en dan op doek útwurkje.”

Artikel is geplaatst door Rynk Bosma op 04-07-2014 - 15:41

Mia Westerhof Den Haag (2)

2014 deelname aan Shell Summer Expo 2014. Deze tentoonstelling werd voor het eerst georganiseerd door Shell Headquarters. De openingsdag was mede bedoeld als feestelijke openstelling van het historische gebouw voor de bewoners van de wijk Benoordenhout, 's- Gravenhage.

Mia Westerhof Den Haag (3)
Mia Westerhof Den Haag (4)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Mia Westerhof"