Mia Westerhof

Expositie is afgelopen

Reizen

Tentoonstelling 06-02-2022 t/m 27-02-2022 > Den Haag
Het is zeker twee jaar geleden dat ik deelnam aan de ledententoonstelling van de Haagse Kunstkring. De Kring heeft deze keer gekozen voor minder in plaats van een grote hoeveelheid werken. En het thema sprak mij aan: REIZEN. Kleine reisjes in Nederland heb ik met Peter veel gedaan en gaan we hopelijk mee door!
De grotere reizen liggen alweer wat jaren achter ons. Ook die naar het meest schilderachtige land dat ik ken: Italië. Ik schilderde daar onder andere ”San Andrea di Compito” (acryl op doek 80 x 100 cm). Tussen de olijfbomen, met het uitzicht op een mooi dal.
Het schilderij heeft lange tijd in de kunstuitleen dienst gedaan en is sinds kort weer terug. Niet eerder tentoongesteld. Het wordt dus tijd!

REIZEN (met alle mogelijke invalshoeken) is te zien tot 27 februari. Wees welkom. Er was door Corona geen opening deze keer. Maar we kunnen elkaar ontmoeten op 18 februari tussen 14.00 en 16.00 uur. In de Haagse Kunstkring. Ik hoop tot dan!
Mia Westerhof Den Haag
STAVOREN – ‘In overdrijving ligt de kracht’ zo luidt het motto van kunstenares Mia Westerhof. Op 2 en 3 juli was zij aanwezig bij opgravingen naar het Blokhuis in Stavoren. Tijdelijke opgravingen die twee dagen duren. Westerhof is van beroep schilderes en tekenares van actuele landschappen zoals zij het zegt.
Op locatie en met een voorkeur voor locaties waar gegraven of gebouwd wordt. In het geval van Stavoren is graven van toepassing. ,,Ik sjoch der eigen dingen yn en dy set ik op papier. Earst in skets en dan op doek útwurkje.”

Artikel is geplaatst door Rynk Bosma op 04-07-2014 - 15:41
Mia Westerhof Den Haag (2)
2014 deelname aan Shell Summer Expo 2014. Deze tentoonstelling werd voor het eerst georganiseerd door Shell Headquarters. De openingsdag was mede bedoeld als feestelijke openstelling van het historische gebouw voor de bewoners van de wijk Benoordenhout, 's- Gravenhage.
Mia Westerhof Den Haag (3)
Mia Westerhof Den Haag (4)

Op deze website vindt u tekeningen en schilderijen waaronder straatbeelden en bouwactiviteiten, interieurs en stillevens.

Verschenen op de (Amsterdamse) website www.buurtleven.nl:
Gek van de bouw
Verschenen in eigen beheer De N381 op Doek. Kopieer en plak in uw browser:
http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/4ee6d2d0-38ea-46c7-8253-14127ebb3322

Archeologie geeft een heel ander aspect aan de landschapsbeleving. Lees het bericht in de Balkster Courant:
http://www.balkstercourant.nl/nieuws/24305/opgraving-het-blokhuis-beeld/

Westerhof heeft een geschiedenis met de Noord zuidlijn want zes jaar terug maakte zij al een schilderij van de bouwput in de Ferdinand Bolstraat, toen er dus nog helemaal geen gat in de grond gegraven was. In haar woonplaats Den Haag heeft ze ook werken gemaakt van de Haagse tramtunnel en van de ´tieten´ van het ministerie van volksgezondheid in Den Haag.

Een opdracht die kan varieren van kinderportret tot huisdier, tot een geliefd plekje in huis of tuin. Met prijsindicatie. Betrouwbare en professionele werkwijze gegarandeerd.

Volg Mia Westerhof op Facebook en Linkedin

Contact

Mia Westerhof
Abraham van Beyerenstraat 4 (atelier)
2525 TG Den Haag
Nederland
Tel: 06-43924554
E-mail: miawesterhof@kpnmail.nl

Routekaart
186 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Mia Westerhof