Yvonne Rooding

Meer...
Expositie is afgelopen

Odd Kunstroute

Tentoonstelling 05-05-2016 t/m 05-06-2016 > Venlo
Yvonne Rooding Odd Kunstroute

Go Odd in Galerie Tuur

Yvonne Rooding Odd Kunstroute (2)

Opnieuw is Hemelvaartsdag dé dag om kunstenaars en kunst op te zoeken in ateliers en kunstpodiums in de gemeente Venlo. Het is de dag van de Odd Kunstroute.

Eenvoudiger kan het bijna niet. Liefhebbers en nieuwsgierigen hoeven op Hemelvaartsdag, dit jaar op 5 mei, alleen maar af te gaan op de oranje geverfde fietsen her en der in de hele gemeente Venlo. De fietsen markeren de plekken, waar die dag de deur wijd open staat om bezoekers te ontvangen. De ateliers, galeries en het Museum van Bommel van Dam.

U ziet een rijke schakering van technieken en materiaalgebruik. Grafische kunst, glaskunst, keramische en bronzen beelden, installaties, schilderijen, collages, mixed media en architectonische vormgeving. De keuze is veelzijdig, maar steeds is het kunst die verrast, ontroert, raakt, verwart, of anderszins het gemoed bezig houdt. In de meeste ateliers zijn de kunstenaars zelf aanwezig om over hun werk te vertellen. Over hun passie en hoe zij te werk gaan.

De Odd Open Deur Dag op Hemelvaartsdag duurt van 11.00 tot 18.00 uur. U kunt uw eigen kunstroute uitstippelen aan de hand van www.oddkunstroute.nl/

Contact


Yvonne Rooding
Straelseweg 251
5914 AN Venlo
Nederland
Tel: 077-3516861

www.yvonnerooding.com
321 dagen geleden bijgewerkt

Yvonne Rooding Venlo

Yvonne Rooding
Crack

Yvonne Rooding Venlo (2)

Yvonne Rooding
v.l.n.r. Influence of the planets, Inner light, Spinning, Slipping into darkness

Stuur een bericht naar "Yvonne Rooding"