The Obsession of Art

Tentoonstellingen van The Obsession of Art
Expositie is afgelopen

Life is a Stage

Tentoonstelling 11-02-2016 t/m 28-02-2016 > Bergen
The Obsession of Art Life is a Stage
The Obsession of Art Life is a Stage (2)
The Obsession of Art Life is a Stage (3)
The Obsession of Art Life is a Stage (4)

Walter Dacol (IT ’42)

Het leven als een theaterstuk, dat is wat elk schilderij van Walter Dacol verbeeldt. Een theaterstuk samengesteld uit de meest uiteenlopende scenes. Alles wat een mens kan meemaken in een leven komt in de schilderijen aan bod. Steeds in beelden, vormen en kleuren die het warmbloedige Italiaanse wezen van de kunstenaar krachtig vertolken. Hoewel de afwisselingen in zijn werk even heftig zijn als in het echte leven, kiest de schilder er toch steeds voor om de emotionele harmonie de hoofdrol te laten vertolken. Daarom hebben vrijwel alle werken een uitstraling van optimisme en speelsheid.

Waar boodschappen in de hedendaagse kunst steeds zeldzamer worden, is de aanbeveling van Walter Dacol glashelder. Neem het leven en jezelf toch niet al te serieus. Zoek naar het licht, glimlach en bewonder alles wat bewonderenswaardig is. Stop met klagen en vervang veroordelen door verwonderen. Dan breekt vanzelf het zonlicht door en regent het zonnestralen.

Dacol is afgestudeerd aan de Academia di Bella Arte di Brera Milano en woont en werkt ook in deze fascinerende stad. Hij exposeert in belangrijke internationale kunstcentra. Zijn werken maken deel uit van kunstcollecties gespreid over de hele wereld. Walter Dacol wordt exclusief vertegenwoordigd in de Benelux door The Obsession of Art.

The Obsession of Art

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Glaskunst
  • Ruimtelijk

Hedendaagse beelden en schilderijen. Tevens een webwinkel op de site.
Een selecte groep Internatiionale kunstenaars wordt exclusief gerepresenteerd. Hun werk wordt regelmatig in solo shows getoond en permanent in stock gehouden. Kunstenaars als : Robert Heindel, Andrea Padovani, Peter Westcott, Fabrizio Pozzoli, Walter Dacol, Marco Klee Fallani, Lizette Luijten, Malgorzata Chodakowska, Peter van Straten, Anne Dewailly, Kathy Elliott & Ben Edols, Anne Francoise Ben-Or, Nick Mount, Heiner Meyer, Alireza Verzandeh.

Openingstijden

Tijdens de Kunst10 Daagse Bergen in oktober, alle dagen geopend van 11:00-17:00 uur
Overige perioden donderdag t/m zondag 13.00 - 17.00 uur en op afspraak

The Obsession of Art Bergen

Anne Dewailly (Fr) Sous le soleil 120 x 120 cm 2017

The Obsession of Art Bergen (2)

Marco Klee Fallani, House by the lake 80 x 80 cm y 2016 Oil painting

The Obsession of Art Bergen (3)

Anne F Ben Or Shapes and Riddles 71 x 100 cm 2017

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "The Obsession of Art"