Evelyn Hamilton

Expositie is afgelopen

Pjez Unik opent nieuwe vestiging in Knokke, Belgie

Tentoonstelling 01-07-2020 t/m 30-09-2020 > Knokke
Evelyn Hamilton Pjez Unik opent nieuwe vestiging in Knokke, Belgie
Titel: Intenso

Indrukwekkend werk. Evelyn: Ik heb veel textuur in de onderlaag aangebracht met dikke gesso. Toen ben ik begonnen met het schilderen in olieverf. Langzaam verscheen deze mooie vrouw te midden van krassen en vlekken. Dit kunstwerk zit vol met vele mooie details. Ook zijn er gouden en koperen penseelstreken gebruikt in dit kunstwerk. Dit geeft het schilderij een luxe uitstraling. Het schilderij is vernist met halfglanzende vernis. Het is een hoge kwaliteit 3D linnen doek op een aluminium frame.
De zijkanten zijn ook pasteus en geschilderd. Er is geen lijst nodig. Klaar om op te hangen. 120x120 x4 cm Kom het zien!
Evelyn Hamilton Pjez Unik opent nieuwe vestiging in Knokke, Belgie (2)
Titel: Summer Breeze

Heel romantisch, deze prachtig geschilderde jonge vrouw. Het lijkt erop dat ze geniet van een zwoele zomerbries in de rozentuin. Het contrast van de ruige achtergrond van dikke gesso en stukken karton en het teder geschilderde portret maakt dit kunstwerk heel bijzonder. Ook zijn er gouden en koperen penseelstreken gebruikt in dit kunstwerk. Dit geeft het schilderij een luxe uitstraling. Dit schilderij zal een blikvanger zijn in elk interieur.
De zijkanten zijn ook pasteus en geschilderd. Het is een hoge kwaliteit 3D linnen doek op een aluminium frame. Geen lijst nodig. Klaar om op te hangen.
Het schilderij is vernist met halfglanzende vernis. 100x140x4 cm. Te zien in Knokke.
Evelyn Hamilton Pjez Unik opent nieuwe vestiging in Knokke, Belgie (3)
Titel: Do you see me?

Evelyn: Heel teder geschilderd, deze melancholische vrouw in olieverf. Ik hou van de blik in haar ogen. Ze is een beetje emotioneel. Ze wordt niet gezien. Het kunstwerk is geschilderd in olieverf. Eerst heb ik mijn doek geprepareerd met dikke gesso en gedroogde bananenbladeren. Het geeft het schilderij een prachtig ruw verweerd uiterlijk.
De combinatie van de zoete kleuren met het ruwe doek maakt dit schilderij bijzonder.
Ook de zijkanten zijn geschilderd en vol structuur. Het is een hoogwaardig 3D linnen doek op een aluminium frame.
Geen lijst nodig. Klaar om op te hangen
100x120x4 cm
Evelyn Hamilton is zeer vereerd dat haar nieuwste schilderijen tentoongesteld worden het chique kunststadje "Knokke". Gallery Pjez Unik opent haar 2e gallery aan de Zeedijk 641 op 1 july 2020. Kom genieten van strand, terras en kunst. U bent van harte welkom.
www.pjezunik.be
Evelyn Hamilton Eindhoven
Evelyn Hamilton Eindhoven (2)
Paintings "Freedom" and "Here comes the sun"
Evelyn Hamilton Eindhoven (3)
Busy with painting "Luz de la Luna"
You can see the endresult on my website
Evelyn Hamilton Eindhoven (4)

Stuur een bericht naar "Evelyn Hamilton"