Expoplu

Expositie is afgelopen

Expoplu Engage - Departures

Tentoonstelling 21-11-2020 t/m 13-12-2020 > Nijmegen
Expoplu Expoplu Engage - Departures
Werk van Ada M. Patterson
Expoplu Engage: Departures wil jonge, artistieke, poëtische en kritische stemmen naar voren brengen, en hoopt een plek van hoop te bieden in tijden van crisis. Een plek waar we allemaal gelijk zijn in ons verlangen naar een betere, veiligere, gezondere, eerlijkere en meer gelijke toekomst. De expositie stelt de vraag hoe we hier zijn beland en waar we naar toe gaan vanuit het hier en nu.
Expoplu Engage brengt jonge, geëngageerde kunstenaars samen en wordt gecureerd door Youri Appelo. De deelnemers van deze editie zijn Claude Nassar, Golshan Azadokht, Ada M. Patterson en Annabelle Binnerts. De tentoonstelling is elke woensdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 17:00.
Expoplu Nijmegen

Sinds 1994 is de Expoplu een platform voor hedendaagse beeldende kunst. Gevestigd in een voormalige paraplufabriek in het centrum van de stad Nijmegen, toont Expoplu kunstenaars uit binnen- en buitenland, en biedt Expoplu ruimte voor experiment, engagement en samenwerking. De onderzoekende houding van de curatoren en organisatoren is bepalend voor een brede programmering waarin de interactie tussen beeldende kunst en andere disciplines voorop staat.

Openingstijden

woensdag t/m zondag: 12:00-17:00

Stuur een bericht naar "Expoplu"