Paulette Snijders

Expositie is afgelopen

Lente expositie In de "Aalbekerhoeve"

Tentoonstelling 17-04-2022 t/m 08-05-2022 > Beekdaelen
Paulette Snijders Lente expositie In de Aalbekerhoeve
Derwisj In de collectie beelden vindt u de ‘Dansende Derwisj’. De Derwisjdans is een werveldans die beeldend uitdrukking geeft aan de mystieke weg van het loslaten van de weerstand tot het liefhebben van alles. Elke stap symboliseert de ommekeer, terug naar verbondenheid met ons oneindige zelf. De beweging is prachtig terug te zien in het beeld. Het beeld is gemaakt van zeer hoge kwaliteit brons en is een prachtige aanvulling op iedere tuin.
In de “Aalbekerhoeve” zelf heeft U de mogelijkheid de kunstwerken van Paulette Snijders en diverse andere gerenommeerde kunstenaars te bewonderen en te kopen. Hier vindt U Kunst met een grote K. Er is een ruime keus in het atelier en de prachtige door Monet geïnspireerde beeldentuin. Openingstijd: Op Zondagmiddagen van 14 tot 17 uur. Mogelijk is ook om telefonisch contact op te nemen voor een afspraak op een andere dag. Adres: Aalbekerweg 85 6336 XN Hulsberg ( Aalbeek).
Paulette Snijders Hulsberg
Grande Metamorphose
Oil and Acryl on Canvas
200x200 cm
Paulette Snijders Hulsberg (2)
Belles du Jour
Acryl on Canvas
150x150 cm
Paulette Snijders Hulsberg (3)
In de zevende hemel
Paulette Snijders Hulsberg (4)
Horses of Marrum
Acryl on Canvas
150x150 cm

Paulette Snijders (1946 - Kerkrade) studeerde achtereenvolgens aan de Kunstacademie en de Jan van Eijck Academie te Maastricht. Zij completeerde haar opleiding met masterclasses/workshops bij kunstschilder Frans de Haas te Den Haag (etsen), de Academie Delft (Indonesisch batikken) en een academische deelstudie filosofie.

De carrière van Paulette verliep even turbulent als haar bestaan. Ze werkte in Duitsland, Spanje, Algerije en op diverse locaties in Nederland. Haar kijk op het leven is bepaald door een wervelende mengeling van Noord-Europese, Mediterrane en Noord-Afrikaanse invloeden. De jaarlijkse reizen naar andere exotische gebieden in de wereld, stellen haar denkbeelden en visie telkens een stukje bij.

De werken van Paulette tonen een mystieke verstrengeling van Latijnse, Oosterse en Mythologische culturen.

Openingstijden

Zondagmiddgs 14.00 -18.00 uur

Na telefonische afspraak: 045-4059188

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Beeldentuin
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Paulette Snijders