Karen Geerdink

Expositie is afgelopen

Natuur - Natuurlijk bij Gemeentehuis Beverwijk

Tentoonstelling 01-09-2015 t/m 31-10-2015 > Beverwijk
Karen Geerdink Natuur - Natuurlijk bij Gemeentehuis Beverwijk
Karen Geerdink Natuur - Natuurlijk bij Gemeentehuis Beverwijk (2)
Karen Geerdink Natuur - Natuurlijk bij Gemeentehuis Beverwijk (3)
Expositie Stadhuis ‘Natuur-natuurlijk’


Van 31 augustus tot 30 oktober 2015 exposeert Karen Geerdink met prachtige schilderkunst in het Stadhuis van Beverwijk. Het thema is 'natuur-natuurlijk'. Al van jongs af aan is creatief bezig zijn en schilderen een grote hobby van Karen. Haar inspiratie komt vooral vanuit de natuur. Natuur is voor Karen een heel belangrijk element in haar leven. Het heeft een enorme aantrekkingskracht en het geeft rust in deze soms zo drukke maatschappij. Karen wordt geraakt door kleine en grote details die altijd weer verwonderen. Allerlei materialen uit de natuur worden gebruikt als schetsmateriaal of verwerkt in de schilderijen. Karen experimenteert met verf, inkt, krijt en andere materialen.

Naast de natuur haalt zij ook inspiratie uit stedentrips, museabezoek, exposities en lezingen. Ook wandelingen en fietstochten leveren schetsmateriaal voor haar schilderijen. Haar schilderijen zijn abstract en figuratief en ze bezitten een expressieve lading. De laatste jaren werkt Karen vooral met mixed-media in collagetechniek.

Karen Geerdink woont en werkt in Beverwijk. Van jongs af aan is zij creatief en kunstzinnig bezig. Ze exposeert op verschillende plekken en staat met haar werk op kunstmarkten. Naast haar werk op de Buitenschoolse Opvang is zij ook actief als sociaal cultureel werker voor vakantieactiviteiten bij Stichting Welschap. Karen heeft cursussen en gevolgd en les gehad bij kunstenaar Lottie Buit. In 2009 is zij in het 3e jaar ingestroomd bij Crejat in Alkmaar om meer te leren over kunst en cultuur en een eigen beeldtaal te ontwikkelen. Voor meer informatie www.kunstvankaren.nl. De expositie kunt u bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk.
Karen Geerdink Beverwijk
Karen Geerdink Beverwijk (2)
Karen Geerdink Beverwijk (3)
Karen Geerdink Beverwijk (4)

Schilderkunst en tekeningen in puzzelvorm en verhalenkastjes met een heel eigen kijk op de wereld.

Kunst met een beeldtaal waarbij mixed media de hoofdtoon voert door het gebruik van diverse teken en schildermaterialen en het gebruik van kosteloos materiaal.

Ook voor lessen, workshops en kinderpartijen.
Kunst voor volwassenen en kunst voor kinderen.

Contact

Karen Geerdink
Beverwijk
Nederland
Tel: 06-38933343
E-mail: karen@kunstvankaren.nl


1654 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Karen Geerdink