favorietenVerwijder uit favorieten

Carla van der Linden

Meer...
Expositie is afgelopen

Kunstmarkt Heeswijk-Dinther 2013

Tentoonstelling 07-07-2013 t/m 07-07-2013 > Heeswijk Dinther

Zondag 7 juli 2013 wordt voor de 3e keer een kunstmarkt gehouden
rondom de gracht van Kasteel Heeswijk van 11.00 uur tot 17.00 uur
Entree kunstmarkt is gratis

De kunstmarkt wordt gehouden rondom kasteel Heeswijk. De gracht zal worden omzoomd met stands waarin kunstenaars met diverse disciplines hun werken tentoonstellen en tevens kunnen verkopen. Zo kunnen de bezoekers genieten van kunst en cultuur in een prachtige ambiance en waar ruimte, gastvrijheid en de prachtige natuur vanzelfsprekend is.

Kasteel Heeswijk is het hele jaar een publiekstrekker en vaak bruist het van activiteiten. Zo vindt er op zondag 7 juli er weer een groots artistiek buitengebeuren plaats. Een unieke mix van cultuur, kunst, historie en landschappelijke rust. Er is in heel Brabant geen mooiere plek denkbaar dan de sfeervolle kasteellaan met op de achtergrond het sprookjesachtige kasteel!

De kunstmarkt biedt een breed scala aan kunst, laat het publiek direct in contact komen met een groot aantal kunstvormen en kunstenaars en nodigt daar zelfs toe uit.
Wandelend langs de kramen kunnen de bezoekers ongedwongen kennis maken en genieten van schilderijen, keramiek, beelden, tekeningen, fotografie, textielkunst, kleurhoutsnedes en glaskunst.
Bovendien
- kunnen kinderen in een speciaal voor hen aanwezige kinderkraam actief deelnemen aan en kennis maken met de schilderkunst. Wie weet heeft uw kind wel een natuurlijk talent voor kunst...
- wordt er een loterij gehouden, waarbij de prijs een kunstwerk zal zijn.
- kan men op de historische binnenplaats van het kasteel bij de brasserie terecht voor een hapje en een drankje.
- zal het kasteel zal de hele dag geopend zijn voor publiek. Meer info over de mogelijkheden op deze dag waaronder rondleidingen door het kasteel: www.kasteelheeswijk.nl

Meer info over de kunstmarkt kasteel Heeswijk.
www.kunstmarktkasteelheeswijk.nl
receptie kasteel Heeswijk 0413292024

Openingstijden

Mijn atelier in de Molenstraat te Oss is alleen op afspraak te bezoeken. U kunt via info@carlavanderlinden.nl met mij contact opnemen.

Carla van der Linden Heesch

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Carla van der Linden"