De Collagestudio

Expositie is afgelopen

Passie en Verlangen

Tentoonstelling 06-12-2012 t/m 16-12-2012 > Breda
De Collagestudio Passie en Verlangen

Expositie Passie en Verlangen

In de StadsGalerij in Breda organiseert Stichting KuBra wederom een interessante expositie. KuBra, hét jonge Brabantse kunstenaarscollectief van beeldend kunstenaars wonend en werkend in Brabant, weet steeds weer te boeien met eigentijdse exposities door hun deelnemers.

De nieuwe expositie in de Stadsgalerij in Breda vindt plaats van 6 tot en met 16 december.

In deze expositie zijn diverse disciplines op een evenwichtige manier samengebracht. Kenmerkend is de passie van de exposerende kunstenaars voor het materiaal waarmee ze werken, de bereidheid om nieuwe wegen te onderzoeken en de authenticiteit van hun werk.

Deelnemende Brabantse kunstenaars zijn: Angelique Houtzager, Budel (schilderijen), Susan Lambeck, Breda (collages), Eduard Linders, ‘s-Hertogenbosch (schilderijen), Clem Stroeken, Eindhoven (schilderijen), Roxanne Swan, Nuenen (schilderijen), Marije van Toledo, Oosterhout (schilderijen), Leny de Vos-van Erp, ‘s-Hertogenbosch (schilderijen) en Marion Vriens, Roosendaal (papieren beelden).

De Collagestudio

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Ruimtelijk
  • Textiel
  • Diversen

Susan Lambeck (Breda) maakt schilderijen en collages en woonaccesoires van gerecycled textiel. Haar werk is een biografie van haar leven met herkenbare elementen. Ze verwerkt o.a. landkaarten, postzegels, postzakken, ansichtkaarten en papier op doek. Susan werkt ook in opdracht met je eigen foto's, teksten, kaarten etc. In samenspraak met jou maakt ze een persoonlijk schilderij/collage.

Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Volg dan een leuke workshop collage maken in Breda. Kijk voor meer informatie op de website of op http://www.facebook.com/#!/DeCollagestudio

Openingstijden

Op afspraak

Contact


De Collagestudio
Laan van Mertersem 12
4813 GH Breda
Nederland
Tel: 613690543

www.decollagestudio.nl
1993 dagen geleden bijgewerkt

De Collagestudio Breda
De Collagestudio Breda (2)

Stuur een bericht naar "De Collagestudio"