Saskia Griepink

Expositie is afgelopen

KUNST IN HET VOLKSPARK

Tentoonstelling 10-07-2018 t/m 10-07-2018 > Enschede
10 juni: KNS-plein Kunst in het Volkspark, Volkspark
Het jubilerende KunstNonStop (KNS) organiseert ook dit jaar een KNS-plein tijdens Kunst in het Volkspark op zondag 10 juni. KNS streeft ernaar het KNS-plein een helder baken van professionele beeldende kunst te laten zijn midden in het park. Vorig jaar was de aanwezigheid van KNS wederom een groot succes, de winnaar van de Kunst in het Volksparkprijs kwam ook dat jaar weer van ons plein!

Deelnemende kunstenaars
Maarten van Aken (winnaar 2017), Ray Andreas, Vera Berkvens, Broekstra & Van Loon Beeldbouw, Christel Burghoorn, Willemijn Calis, Dirk Comello, Annelien Dam (winnaar 2016), Manje Dijkman, Miguel Dominquez, Saskia Griepink, Katinka Hamming, Helena Hoogenraad, Diana Huijts, Ivo Kamphuis (winnaar 2002), Femke Kloppenburg, Myriam Knol, Jurgen Kuipers, Inge Kuypers, Manon Leeflang, Tessa Lieffering (winnaar 1999), Elly Jacoba Meijer, Madelon Pels, Susan Pinkster, Judith Schepers (winnaar 2013), Danielle Spoelman (winnaar 2015), Marloes Staal, Debbie Voerman, René Völker en Esther de Vries (winnaar 2012).

Het KNS-plein is te vinden op een centrale plek midden in het park, vlak na de hoofdingang van het Volkspark. We ontvangen u graag!

Het werk van kunstenaar Saskia Griepink bestaat uit assemblages, collages, schilderijen en tekeningen van een denkbeeldige organische wereld. Zij onderzoekt de relatie in vorm, textuur en kleur die in verschillende natuurlijke levensvormen voorkomen en verbind deze met elkaar. Door logische uitziende verbindingen te maken ontstaan er levensecht uitziende planten en bizarre groeivormen die wellicht in de toekomst echt deel uit gaan maken van onze wereld.

Saskia studeerde aan de Constantijn Huygens Academie voor Beeldende Kunst in Kampen en Artez Hogechool voor de Kunsten in Zwolle en behaalde haar diploma in de vrije schilderkunst, ruimtelijke vormgeving en kunsteducatie.
  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar "Saskia Griepink"