Saskia Griepink

Expositie is afgelopen

Toekomstdenken

Tentoonstelling 09-02-2020 t/m 07-03-2020 > Hengelo
Saskia Griepink Toekomstdenken
De opening van de tentoonstelling door Lous Kerkhof. Mijn werk hangt achter haar op het podium.
Toekomstdenken is een talentontwikkelingsprogramma voor beeldend kunstenaars uit Overijssel en Drenthe met o.a. exposities, workshops en symposia.In het project zoeken we samenwerking met festivals, kunstinstellingen en schrijvers en theatermakers.

72 Kunstenaars stellen hun werk tentoon in Hengelo, in Zaal Zuid. Kunstenaars die net als ik op een of andere manier bezig zijn met de toekomst; ongerust, angstig, hoopvol.
Saskia Griepink Tubbergen

Mijn werk bestaat uit collages, schilderijen en tekeningen van een denkbeeldige organische wereld. Met mijn neus op de grond fotografeer ik kleine plantjes, schimmels en beestjes. Regelmatig kijk ik door een microscoop naar de kleinste natuur. Ik verzamel beeldmateriaal uit bestaande lectuur en oude encyclopedieën. Hierbij onderzoek ik de relatie tussen vorm en textuur in verschillende natuurlijke levensvormen. Door beeldmateriaal opnieuw te componeren ontstaan er geheel nieuwe organismes.

Ik volgde mijn studie tekenen en vrije schilderkunst en behaalde mijn diploma tot autonoom beeldend kunstenaar aan de Constantijn Huygens Academie voor Beeldende Kunst in Kampen en veel later ook nog aan Artez Hogechool voor de Kunsten in Zwolle waar ik mijn diploma behaalde in ruimtelijke vormgeving en kunsteducatie.
Mijn atelier heb ik in Tubbergen en in Amsterdam
  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar "Saskia Griepink"