Barbara van den Berg

Meer...
Expositie is afgelopen

Dreamscapes contemporary imaginary realism Viechtach Germany

Tentoonstelling 14-06-2019 t/m 29-09-2019 > Viechtach
Barbara van den Berg Dreamscapes contemporary imaginary realism Viechtach Germany

Mixed media kunstwerken 'Kaija en Ebele' gemaakt van stukjes glossy tijdschriften en acryl verf op een houten paneel.

Een expositie 'Dreamscapes contemporary imaginary realism' samengesteld door Marcel Salome met diverse kunstenaars in Viechtach Duitsland.
Viechtach is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot centrum van de fantastische kunst in Duitsland en trekt inmiddels veel bezoekers en verzamelaars.

Barbara van den Berg

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen

Ik ben gefascineerd door het menselijk gedrag. Mijn kunstwerken gaan altijd over mensen. Groepen of individuen. Op zoek naar wie te zijn, welke rol te spelen, hoe zich te verhouden tot de ander, hoe te ontmoeten en hoe te bestaan.
Het is een tegenstrijdigheid waar ik naar op zoek ben, het randje, de dubbele laag. Het absurde bestaan. Humoristisch en donker. Mooi én beangstigend. Wat schuilt er achter die ogen?
Het gaat over contact maken. Contact maken met de ander, zichzelf en met degene die het kunstwerk bekijkt. Hoe toon je je gevoelens? Wat voel je en hoe communiceer je dat?

Ik ben Barbara van den Berg, geboren in Delft, Nederland, in 1978. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hoge School voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch, richting Visuele Communicatie.
Ik woon en werk in Amsterdam Noord en maak (digitale) collages, grootformaat schilderijen op doek en houten panelen, handgeschreven belettering en zwart-wit tekeningen.

Barbara van den Berg Amsterdam

Barbara van den Berg

Barbara van den Berg Amsterdam (2)

Aan het werk in mijn atelier

Barbara van den Berg Amsterdam (3)

werkend met bladgoud

Barbara van den Berg Amsterdam (4)

Werkend aan groot formaat collage

Stuur een bericht naar "Barbara van den Berg"