Marx en Marx, Limburgse Kunst

Expositie is afgelopen

Kunst in Valkenburg Inside

Tentoonstelling 12-03-2016 t/m 28-03-2016 > Valkenburg
Kunstexpositie KIV Inside-Outside 2016

Zaterdag 12 maart t/m Paasmaandag 28 maart 2016 (Inside) / t/m zondag 25 september (Outside) Landgoed Château St. Gerlach/Gerlachuskerk – Houthem St. Gerlach

Kunst in Valkenburg staat garant voor kwaliteit

Op zaterdag 12 maart 2016 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor de 9e keer haar deuren. Deze unieke kunstexpositie wordt in 2016 uitgebreid. Traditioneel vindt KIV Inside plaats t/m Paasmaandag 28 maart dagelijks van 10 tot 17 uur in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk. De expositie op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach, KIV Outside start ook op 12 maart en loopt de hele zomer door t/m 25 september 2016.

KiV is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2016 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van gerenommeerde kunstenaars in binnen- en buitenland. Bovendien staat heel Zuid-Limburg in maart in het teken van kunst. Dat trekt vele liefhebbers uit binnen- en buitenland naar onze regio en daarmee ook naar KiV 2016!

Kunstaanbieders:
• Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in aan Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar. Zij stellen onder andere schilderijen en beelden van Paul Beckers, Harry Schroen, Charles Eyck, Sjef Hutschemakers, Patrick Creyghton, Wil van der Laan, Jo Ramakers, Lei Molin, Gene Eggen, Mies Grijmans, Aad de Haas, Erik Kierkels, Harry Lips, Hans Truijen, Geert Verstappen en Kieta Nuij ten toon.
• Galerie & Beeldentuin Giardino beschikt over een uitgebreide collectie beelden en schilderijen van (inter-)nationale kunstenaars. Er zijn werken van onder meer Arno Rutten, Josef Jan Michnia, Jos van Vreeswijk, Judith Wiersema, Ronald A. Westerhuis, Christiaan Lieverse, Lothar Vigelandzoon, Frans van Straaten, Saskia Pfaeltzer, Walter Brems, Karin van de Walle, Jack van Iwaarden de Vreede en Tom Smetsers te bezichtigen.
• Gastexposanten krijgen de mogelijkheid geboden om hun kunstwerken aan een breed publiek te tonen tijdens Kunst in Valkenburg 2016. Zo toont Maria Verstappen enkele grote schilderijen en Jan van den Bragt enkele van zijn speciale sieraden tijdens KiV.
Een mooie aanvulling op het geheel vormt tijdens KiV 2016 de collectie van Hugo van der Aa en kunsthandel BontArt uit Keulen.
Marx en Marx, Limburgse Kunst Valkenburg
Marx en Marx, Limburgse Kunst Valkenburg (2)

Marx en Marx bestaat inmiddels al 20 jaar en handelt uitsluitend in aan Limburgs gerelateerde beeldende kunst.

Bij Marx & Marx kunt u niet alleen
terecht voor inkoop en verkoop van
Limburgse kunst, maar ook voor inlijstwerk,
taxaties, onderhoud, restauraties,
advies, bemiddeling, inrichting
van bedrijfscomplexen en ondersteuning
bij publicaties en/of presentaties.
Ook huren en huurkoop behoort tot
de mogelijkheden. Tekenend voor de
uitstekende service die Marx & Marx
biedt is de twee jaar durende inruilgarantie
die u ontvangt bij aankoop
van een kunstwerk en de gratis regeling
voor gespreide betaling. Dit alles
tegen zeer concurrerende prijzen.
Brengt u gerust eens vrijblijvend een
bezoek aan de galerie van de gebroeders
John en Frank Marx,

Openingstijden

zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Stuur een bericht naar Marx en Marx, Limburgse Kunst