Galerie Franzis Engels

Meer...
Expositie is afgelopen

We beginnen het nieuwe kunstseizoen met Tonneke Sengers, Katrien Vogel, Wil Jansen en Joop Haring

Tentoonstelling 07-09-2013 t/m 22-09-2013 > Amsterdam
Galerie Franzis Engels We beginnen het nieuwe kunstseizoen met Tonneke Sengers, Katrien Vogel, Wil Jansen en Joop Haring

Wil Jansen, lekker vette verf

Galerie Franzis Engels We beginnen het nieuwe kunstseizoen met Tonneke Sengers, Katrien Vogel, Wil Jansen en Joop Haring (2)

Katrien Vogel, weelderige krullen.

Galerie Franzis Engels We beginnen het nieuwe kunstseizoen met Tonneke Sengers, Katrien Vogel, Wil Jansen en Joop Haring (3)

Tonneke Sengers, spel met dimensies

Galerie Franzis Engels We beginnen het nieuwe kunstseizoen met Tonneke Sengers, Katrien Vogel, Wil Jansen en Joop Haring (4)

Joop Haring, Chinese city table

Op 7 en 8 september starten we het nieuwe kunstseizoen met werk van Joop Haring, Wil Jansen, Tonneke Sengers en Katrien Vogel. Opening in aanwezigheid van de kunstenaars van 13.00 tot 18.00 uur.
Katrien Vogel laat papier in weelderig krullen naar beneden golven in wandobjecten van soms meer dan drie meter hoog. Tonneke Sengers maakt ingetogen geometrisch abstract werk op aluminium, spelend met lijnen, vlakken en dimensies. Wil Jansen werkt met olieverf, heel veel olieverf. Ze beheerst de techniek om met olieverf als het ware te boetseren. Rijk van kleur en ritmisch van vorm. Joop Haring werkt met brons en recent met keramiek. Zijn werk refereert aan zijn reizen naar China, en zijn ook ter plaatse gemaakt. Nog net voor zijn vertrek naar China exposeert hij bij ons.

Galerie Franzis Engels

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Glaskunst
  • Textiel
  • Diversen

Galerie Franzis Engels presenteert hedendaagse kunst van ruim 25 nationale en internationale kunstenaars in een modern pand in het centrum van Amsterdam. De galerie neemt deel aan diverse nationale en internationale kunstbeurzen. Door de eigenzinnige keuze voor kunstenaars die experimenteren met nieuwe materialen en beeldtalen heeft de galerie zich in korte tijd een plek in de internationale kunstwereld veroverd.

Openingstijden

Donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Verder op afspraak: 06 31000323.

Galerie Franzis Engels Amsterdam

Vooraanzicht van de galerie met een werk van Tonneke Sengers op de voorgevel.

Galerie Franzis Engels Amsterdam (2)

Stuur een bericht naar "Galerie Franzis Engels"