Dobbelsteen Grace van den

Meer...
Expositie is afgelopen

Kunst-10-Daagse Bergen, op de Voert 18, in het atelier van Lieke Zwijsen

Tentoonstelling 17-10-2014 t/m 26-10-2014 > Bergen, Noord-Holland

Digital paintings op de Kunst-10-Daagse
Van den Dobbelsteen te gast op de Voert in Bergen

Met zijn landelijke sfeer, de natuur en de ruimte is de Kunstboerderij aan de Voert 18 een bron van inspiratie. In één van de ateliers werkt de Bergse kunstenaar Lieke Zwijsen die hier haar werk exposeert tijdens de Kunst10-Daagse. Zwijsen heeft het idee opgevat om in haar atelier een gastkunstenaar uit te nodigen: de Tilburgse Grace van den Dobbelsteen, die in 2010 de Nationale Kunstprijs won. Van den Dobbelsteen heeft ervoor gekozen in Bergen haar nieuwste werk, haar digital paintings te tonen.

Zeggingskracht
In haar beeldende kunst was Van den Dobbelsteen voornamelijk actief met schilderen en fotograferen. Tot deze combinatie leidde tot het ontwikkelen van digitaal 'schilder'werk. Haar digital images, die zij vaak afwerkt op aluminium, hebben een unieke vormtaal en komen meestal stand op basis van haar fotografie of haar schilderijen, waar zij ook handmatig digitaal tekenwerk in verwerkt. De stukken hebben een puur karakter. Geen poespas, maar rake portretten, veelal geïsoleerd neergezet om zo de zeggingskracht van het beeld verder te benadrukken.

Lichaamstaal en mimiek
Van den Dobbelsteen is ook communicatie-adviseur. Vanuit de kijk op communicatie die zij hierdoor door de jaren heen heeft ontwikkeld, trekt ze de lijn door naar haar kunst. Ze laat zich sterk inspireren door non-verbaal gedrag. Het menselijke uitdrukkingsvermogen met al zijn vormen van mimiek en lichaamstaal raken haar, in elke mogelijke vorm. Dit leidt tot zeer eigen, boeiende interpretaties. Het werk is expressief, kleurrijk en figuratief van aard. Zij brengt haar nieuwe serie werk officieel naar buiten op de Bergse Kunst-10-Daagse van 17-26 oktober, op de Voert in het atelier van Lieke Zwijsen. www.gracevandendobbelsteen.nl.
http://www.dekunst10daagse.nl/exposanten-2014/?profiel=827

Dobbelsteen Grace van den

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Diversen

Grace van den Dobbelsteen is winnaar van de Nationale Kunstprijs 2010.
Zij is kunstenaar in Tilburg (NB) en in Westkapelle (Zeeland, tussen Domburg en Zoutelande).
www.gracevandendobbelsteen.nl

SCHILDERIJEN
- abstract
- figuratief
- portretten

DIGITAL PAINTINGS
- eveneens een unieke stijl in digital paintings

• Relatiegeschenken:
zie www.wijnkistjes-kunst.nl/winkel
Wijnkistje- Kunst is het ideale kunstcadeau voor de zakelijke wereld: het verenigd een gevuld wijnkistje met een kunstwerkje dat van blijvende waarde is: een Digital Painting voor aan de muur. Het is geschikt voor elke bijzondere gelegenheid. Overweeg je een personeelscadeau voor het hele bedrijf, een gebaar bij een bedrijfsjubileum, een eigenzinnig eindejaarsgeschenk, een kunstzinnig afscheidscadeau of speciaal welkomstgeschenk? Ga naar de website van www.wijnkistjes-kunst.nl of bel met Grace van den Dobbelsteen. De kunstgeschenken zijn mogelijk in grote en kleine oplagen.
Zo geef je een kunstwerk cadeau én een kistje met inhoud.
Eenvak-, tweevaks en drievaks wijnkistjes.
Heb je een ander idee? Laat het gerust horen!

• Advies aan organisaties:
Grace van den Dobbelsteen is tevens eigenaar van Dobbelsteen Communicatie. Als communicatieadviseur en kunstenaar geeft zij bedrijven advies over het versterken van hun imago door middel van kunst.

www.gracevandendobbelsteen.nl

Openingstijden

WERK ZIEN
Kunst van Grace van den Dobbelsteen is regelmatig te zien bij Kunsthuys Best aan de Sonseweg 39 in Best (NB), de absoluut inspirerende galerie is gehuisvest in een enorme loods uit WOII die erg mooi is gerestyled. Hij ligt in de bosachtige omgeving van Park Historia; achter brasserie 't Boshuys.
Tussen Tilburg en Eindhoven Airport.

Wil je werk zien van de website, stuur dan een mailtje.
EEN kleine SELECTIE van haar kunst is -na afspraak- ook te zien bij:
Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon aan het Oranjeplein; op afspraak met Grace van den Dobbelsteen

Neemt u contact op voor meer informatie.
Mailadres: info (at) gracevandendobbelsteen (punt) nl.

Contact


Dobbelsteen Grace van den
Koningshoeven 38
5018 AB Tilburg
Nederland
Tel: nul zes vijf drie 178 593

www.gracevandendobbelsteen.nl
92 dagen geleden bijgewerkt

Dobbelsteen Grace van den Tilburg

Kunst - beeldende kunst - Grace van den Dobbelsteen - Tilburg - T nul zes 5 drie een 78593. info[at]gracevandendobbelsteen[punt]nl. Permanente exposities in Tilburg, Waalwijk, Goirle (NBr), minigalerie op afspraak in Westkapelle (in Zeeland, tussen Domburg en Zoutelande op Walcheren, nabij Middelburg.)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Dobbelsteen Grace van den"