Hennie Hut

Nu te zien

Kleurrijke voorjaarsexpositie in Galerie Huis ter Heide (Dr.)

Tentoonstelling t/m 30-04-2023 > Huis ter Heide (Drenthe)
(2)
(3)
(4)
(5)
Kleurrijke voorjaarsexpositie in Galerie Huis ter Heide (Dr.)

Galerie Huis ter Heide begint ook al in de sfeer van het voorjaar te komen met een geheel nieuw kleurrijke ingerichte expositie!
De vaste leden van het collectief; Peter Bes, Janneke Boer, Alie en Hennie Hut, Bernadette de Jonge -Lubbers, Harmen van Kamp, Andra van Kranenburg, Willem Komduur, Alesja Konchyts, Roelie Scholing, Sieuwke Ronner, Gilda Wilpstra Gouhari, brengen met hun nieuwe werken de basis voor deze expositie.
Daarnaast zijn er weer vijf nieuwe gast kunstenaars; Gerreke van Veen, Marjan Schaik, Martin Klopstra, Roel Endendijk, Petra de Vries uit alle delen van Nederland die hun werken in uiteenlopende stijlen exposeren in de ruime galerie. Feestelijke opening is op zondag 12 maart om 14.00 uur. Met een hapje en drankje. Alle kunstenaars zijn aanwezig in de galerie. U kunt de expositie bewonderen van 10 maart t/m 30 april. De galerie is gratis toegankelijk.

Norgervaart 10a 9331 TE Huis ter Heide. De openingstijden zijn op vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Voor meer informatie: www.galeriehuisterheide.nl
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar Hennie Hut