Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Galerie weer open op 2e Pinksterdag

Tentoonstelling 06-03-2020 t/m 30-08-2020 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Galerie weer open op 2e Pinksterdag
Hennie Hut Galerie weer open op 2e Pinksterdag (2)
Hennie Hut Galerie weer open op 2e Pinksterdag (3)
Hennie Hut Galerie weer open op 2e Pinksterdag (4)
Op 8 maart 2020, vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide. Maar door de corona is deze expositie maar enkele dagen gezien geweest.
We hebben gemeend om deze expositie in overleg met gastkunstenaars en het kunstenaarscollectief nogmaals aan te bieden zodat u nog de gelegenheid krijgt om deze expositie te bewonderen. Dat betekent dat we op maandag 2e Pinksterdag van 13.00-17.00 uur weer open zijn. Tevens hebben we de galerie ‘corona proof ’ gemaakt, de instructies hierover vindt u op de website en in de galerie zelf. Wij nodigen u van harte uit om deze expositie te bekijken t/m eind augustus.
De galerie is alleen in de maand juni op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Na 1 juli hanteren we de weer de gewone openingsdagen, zie voor meer informatie de website van www.galeriehuisterheide.nl .De toegang is gratis.
4 gastkustenaars Ria Straatman,Yvonne Holtman, Els Klarenbeek, en Erica Pelt en 12 collectiefleden.
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Hennie Hut"