Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide

Tentoonstelling 29-04-2021 t/m 27-06-2021 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide
Hennie Hut Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide (2)
Hennie Hut Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide (3)
Hennie Hut Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide (4)
Opening nieuwe expositie in Galerie Huis ter Heide

Voor veel bezoekers is Galerie Huis ter Heide al een vertrouwd adres. Een galerie met een prettige en gastvrije uitstraling, waar men zich snel op zijn gemak voelt. De galerie wordt gerund door een kunstenaarscollectief bestaande uit een twaalftal kunstenaars. Iedere kunstenaar heeft een heel eigen specialisatie, hetgeen garant staat voor afwisselend, origineel en verrassend werk. Naast werk van de vaste collectiefleden is ook werk te zien van vier glaskunstenaars, die zijn uitgenodigd hun werk samen met het collectief te presenteren. Het betreft zowel twee- als driedimensionaal werk, van diverse materialen en stijlen. Het is gelukt u een boeiende expositie aan te bieden.
Gastexposanten;
Els en Tom Bleijenberg
Aly van der Woude
Margriet Blom
Jos Apeldoorn
U kunt de galerie bezoeken alleen op afspraak. Graag een tekstbericht via sms of whatsapp naar 06 51 92 52 06 (Alie Hut) .
Expositie duurt van 30 april t/m 27 juni . De galerie is iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. De toegang is vrij. De galerie is te vinden aan de Norgervaart 10 A, Huis ter Heide (bij Assen).
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Hennie Hut"