Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Nieuwe expositie

Tentoonstelling 03-09-2021 t/m 01-11-2021 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Nieuwe expositie
Hennie Hut Nieuwe expositie (2)
Hennie Hut Nieuwe expositie (3)
Hennie Hut Nieuwe expositie (4)
Galerie Huis ter Heide opent op vrijdag 3 september weer een geheel vernieuwde expositie met vele nieuwe werken van de leden van het collectief en 4 gastkunstenaars uit diverse delen van Nederland. De expositie is te zien t/m zondag 31 oktober. U bent van harte welkom om een kijkje te komen .De leden zijn Peter Bes, Ilana de Boer, Gina Bilyam, Alie en Hennie Hut, Harmen van Kamp, Alesja Konchyts, Diana Large, Sieuwke Ronner, Thea Veldkamp, Anchenet Voorbraak.
4 gastkunstenaars zijn;
Martha Veldthuis
Niet het contrast tussen het mannelijke en het vrouwelijke maar het samengaan van deze eigenschappen in ieder mens houdt Martha bezig. Beeldend werken is communiceren. Van communicatie boeien Martha met name gevoelsmatige en gedragsmatige aspecten, veel meer dan het doorgeven van concrete informatie.
Max Timmerman
Max is beeldend kunstenaar, schilder, tekenaar, graficus en maker van kleine objecten en gedichten. Max zijn werk gaat altijd over de oorsprong van de dingen. Een zoektocht naar de bron! Daarbij speelt de natuur, in al haar facetten, een belangrijke rol.
Henk Rusman
Uit het oeuvre dat Henk Rusman tot nu toe heeft opgebouwd, rijst het beeld op van een ordenende geest. Elementaire wiskundige vormen als vierkant en cirkel vormen de basis van zijn onderzoek naar wetmatigheden van deling, herhalingen en ritmiek.
Jan Laferte
Jan experimenteert met vorm, kleur en structuur, waarbij a-symmetrie een belangrijk kenmerk is in zijn werk. Hij maakt gebruik van verschillende technieken: draaien, handvormen, bouwen met platen klei en gietvormen.
Galerie Huis ter Heide is gevestigd aan de Norgervaart 10A en is geopend op vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.galeriehuisterheide.nl
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Hennie Hut"