Hennie Hut

Winterexpositie

Tentoonstelling t/m 02-01-2022 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Winterexpositie
Hennie Hut Winterexpositie (2)
Hennie Hut Winterexpositie (3)
Hennie Hut Winterexpositie (4)
WINTER EXPOSITIE IN GALERIE HUIS TER HEIDE

In Galerie Huis ter Heide aan de Norgervaart 10A is de laatste expositie van dit jaar ingericht. Acht weken lang tonen de vaste leden van het collectief en vier gastkunstenaars hun werk. De officiële opening is een heel weekend 4,6,7 november, met een hapje en drankje in de hand kunt u de expositie rustig bekijken.Met 4 gastexposant uit het hele land;
Nanny ter Wiel, Mieke van den Hoogen, Josée Bastiaenen, Elly en Adri van der Graaf. 11 collectief leden; Peter Bes, Ilana de Boer, Gina Bilyam, Alie en Hennie Hut, Harmen van Kamp, Alesja Konchyts, Diana Large, Sieuwke Ronner, Thea Veldkamp, Anchenet Voorbraak.
Galerie Huis te Heide is gevestigd aan de Norgervaart 10A en is geopend op vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Voor meer informatie: www.galeriehuisterheide.nl
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Hennie Hut"