Hennie Hut

Expositie is afgelopen

Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.)

Tentoonstelling 02-09-2022 t/m 30-10-2022 > Huis ter Heide (Drenthe)
Hennie Hut Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.)
Hennie Hut Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.) (2)
Hennie Hut Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.) (3)
Hennie Hut Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.) (4)
Hennie Hut Expositie Galerie Huis ter Heide (Dr.) (5)
Galerie Huis ter Heide is er wederom in geslaagd om een boeiende en gevarieerde expositie neer te zetten die te zien is van 2 september t/m 30 oktober. Iedereen is op zondag 4 september om 14.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe tentoonstelling feestelijk in te luiden.
Daarnaast presenteert het collectief Kleintje Kunst. Een uniek kunstwerk speciaal voor u gemaakt, wij noemen het ook wel een cadeautjes van geluk! Tijdens deze tentoonstelling is zoals gebruikelijk het werk te zien van de vaste leden van het collectief. Vanaf dit najaar wordt het vaste team versterkt met een tweetal nieuwe leden: Sikko Mulder en Gilda Wilpstra Gouhari allebei uit Assen. Deze 2 maanden exposeren er 6 gastkunstenaars die uit alle delen van Nederland komen; Femke Wolthuis, Marieke de Jong, Tineke Szarzynski, Ellen Kuijl, Anne Sey en Ineke Otte.
Hennie Hut Huis ter Heide (Drenthe)
Collier 'Circle of life '
(met gouden trouwringen gerecycled erop verwerkt)

Mijn sieraden kenmerken zich meestal uitgaande van elementaire vormen. Cirkel,vierkant en driehoek zijn vormen die met regelmaat terugkeren in mijn werk. Ook vind ik het belangrijk dat je het sieraad kan aanpassen aan de kleur van je kleding op dat moment, door verwisselbare elementen.

Openingstijden

vrijdag-zater-zondagmiddag
13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar Hennie Hut