Galerie Àlafran

Expositie is afgelopen

Winterexpositie

Tentoonstelling 23-11-2011 t/m 05-02-2012 > Diepenheim
Galerie Àlafran Winterexpositie

Winterexpositie Galerie Àlafran
U bent welkom op de vernissage op zondag 27 november om 15.00 uur.
Bij deze expositie worden werken tentoongesteld van Annette Defoort (keramiek), Victoria Kovalenchikova (schilderijen) en Dick Schreinders (schilderijen).
Annette Defoort komt uit België. Zij is een gedreven keramist, met een grote staat van dienst. Haar werk is van internationale allure en wordt wereldwijd geëxposeerd. De beelden van Defoort zijn genomineerd voor diverse onderscheidingen. Annette Defoort’s werk is warm en authentiek, doch ook confronterend en teder. Met haar unieke techniek bouwt zij, met vooraf ingekleurde lappen klei, haar beelden op. Het uiteindelijke resultaat roept associaties op van primitieve kunst maar is toch hedendaags en herkenbaar.
Vitoria Kovalenchikova is een jonge kunstenaar uit Wit Rusland.
Haar studie is ook in haar geboorteland afgerond.
Ondanks haar jonge leeftijd heeft zij door haar bijzondere techniek en expressieve stijl inmiddels internationale erkenning gekregen.
Sinds 2008 leeft en werkt Kovalenchikova in Amsterdam. Haar genre bestaat uit flora, stadsgezichten en het heelal. De imponerende structuur en textuur worden met paletmes aangebracht. Abstractie in figuratieve kunst!
Dick Schreinders komt uit Beekbergen. Zijn vader en grootvader, beiden kunstschilders, brachten de fundamenten aan van het schildersvak bij Schreinders.
Zijn inspiratie haalt hij zichtbaar uit de natuur, in het bijzonder het landschap. De bijna abstracte vormen van zijn landschappen zijn een weergave van de omgeving en innerlijke staat. Het werk van Schreinders bestaat uit olieverfschilderijen, aangebracht met toetsen van kwasten en paletmes die een driftige, grillige en kleurrijke levendigheid laten zien.
De tentoonstelling is te bezichtigen van 23 november tot en met 5 februari 2011.
Naast deze nieuwe exposanten hebben wij beelden van Wies van Dort en Kitty Warnawa. Ook zijn er van andere voorgaande exposanten werken in stock.
Openingstijden: wo t/m zo van 12.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.

Galerie Àlafran
Grotestraat 45
7478 AB Diepenheim
www.galeriealafran.nl

Galerie Àlafran

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Glaskunst

De galerie is verdeeld in vijf ‘stijlkamers’ waarin uiteenlopende stijlen worden geëxposeerd. Van klassiek tot modern en van stadgezichten tot stillevens.

Openingstijden

wo t/m zo van 12 tot 17 uur en op afspraak

Contact


Galerie Àlafran
grotestraat 45
7478ab Diepenheim
Nederland
Tel: 547351718

www.galeriealafran.nl
925 dagen geleden bijgewerkt

Galerie Àlafran Diepenheim

Stuur een bericht naar "Galerie Àlafran"