Claudia C. ten Hoeve

Expositie is afgelopen

Stadhuis Utrecht - Hart van de Stad.

Tentoonstelling 03-01-2012 t/m 27-01-2012 > Utrecht
Claudia C. ten Hoeve Stadhuis Utrecht - Hart van de Stad.

Claudia C. ten Hoeve toont van (3 tot 27 januari 2012) in het stadhuis van Utrecht haar beeldende visie op dit motto.

Tijdens haar zoektocht naar wat de stad voor haar betekent keek zij naar de Utrechtse bevolking, met als uitgangspunt de grote verscheidenheid hiervan.
Ze vond het antwoord, letterlijk en figuurlijk, in het hart van de stad, in de kern.
De mèns vormt het hart van de stad.

De tentoonstelling bestaat uit doeken die je een kijkje gunnen in het hart van de mens. Doeken die op het eerste gezicht elkaars tegengestelde lijken, maar ieder een kant van dezelfde medaille blijken, of sterker nog: elkaar verrijken.
Ook zijn er speciaal voor deze tentoonstelling 2 doeken gemaakt in samenwerking met Utrechters die een bepaalde groep representeren. Hieraan werkten 'jongeren' mee van de Da Costaschool Hoograven en 'ouderen' van Altrecht-De Es.

De bezoeker wordt uitgenodigd een blik in eigen hart te werpen. Volg de regels of ga juist je eigen weg. Bekijk de wereld positief of negatief. Wat betekent eenzaamheid voor jou. En áltijd weer de liefde, de liefde, de liefde...

In deze tijd, waarin polarisering zo omarmd lijkt te worden, wil Claudia C. ten Hoeve laten zien hoeveel rijker en mooier het leven, een samenleving, dus je stad kan zijn.
Niet ondanks, maar dánkzij alle verschillen!

Claudia C. ten Hoeve Utrecht

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Claudia C. ten Hoeve"