Ina Bijvank

Laatste week

Expositie "Kunstenaars van langs de IJssel" in het kapelletje van het voormalig RK Klooster Sancta Maria in Renkum.

Tentoonstelling t/m 19-09-2021 > Utrechtseweg 131 Renkum
Ina Bijvank Expositie Kunstenaars van langs de IJssel in het kapelletje van het voormalig RK Klooster Sancta Maria in Renkum.
Kapelletje Renkum
Ina Bijvank Expositie Kunstenaars van langs de IJssel in het kapelletje van het voormalig RK Klooster Sancta Maria in Renkum. (2)
Wij, Rita Weber (Doesburg), Clarie Hartjes (Doesburg), en Ina Bijvank en Dieuwke Lieuwma (Steenderen) exposeren binnenkort gezamenlijk als Kunstenaars van langs de IJssel onze schilderijen in Renkum aan de NederRijn.
Een expositie op een mooie locatie, het Kapelletje van het voormalig RK Klooster Sancta Maria in Renkum. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De expositie ruimte heeft een van elkaar gescheiden in en uitgang in verband met de richtlijnen.
De volgende weekenden zijn de schilderijen te bezichtigen: 4 en 5 sep - 11 en 12 sep - 18 en 19 sep. Dus 3 weekenden telkens van 12 tot 17 uur.
Het is 35 min vanuit Steenderen dus dat valt qua tijd erg mee. Vanaf het kapelletje van het voormalig RK Klooster Sancta Maria waar de expositie is te zien hebben we aanvullend een mooie wandeling uitgezet van ± 4 km door de Rijnvallei.
Je steekt de Rijksweg over. Je wandelt een stukje door de Rijnvallei, de uiterwaarden van de NederRijn, langs de noordelijke oever van deze mooie rivier. Een van de langste rivieren van Europa met 1233 kilometer, je loopt door natuurgebied de Jufferswaard, een oude uiterwaard. Onderweg kom je langs de Noordberg daar stond voeger de galg van de Heerlijkheid Doorwerth!
Kom je hiervan genieten denk dan even aan schoeisel voor het wandelen. Het kan modderig zijn.
Ina Bijvank Steenderen
Ina Bijvank Steenderen (2)

Ina

ik ben geboren en opgegroeid in het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Ik schilder nu ongeveer 5 jaar.
De natuur die in Bronkhorst mijn achtertuin was en mijn werk bij kwekerij Oudolf in Hummelo waar ik vele jaren met planten heb gewerkt zijn nog steeds een grote inspiratie. Vandaar dat bloemen de boventoon voeren in mijn over het algemeen kleurrijke schilderijen.

Experimenteren met kleuren, vormen, materialen en onderwerpen is een constant proces van groei. Onlangs werd ik hiervoor nog beloond met een aanmoedigingsprijs van het kunstblad 'Atelier'. De meeste werken zijn in acryl met grote kwast of paletmes geschilderd.

Kunst is een taal en door kleur en materiaal gebruik probeer ik mijn eigen gevoel en gedachten tot uiting te laten komen op doek. De doeken worden steeds groter en onderwerpen worden geleidelijk abstracter weergegeven. Schilderen is voor mij durven op een creatieve manier een beeld te laten ontstaan.

Openingstijden

Neem een kijkje op mijn website voor actuele informatie over mijn werken en exposities.
Voor een bezoek aan mijn galerie ( aan huis) Graag eerst even contact opnemen.

Stuur een bericht naar "Ina Bijvank"