Ateliers Westerdok

Expositie is afgelopen

werkstukken cursisten Ateliers Westerdok

Tentoonstelling 17-01-2015 t/m 17-01-2015 > Amsterdam
Ateliers Westerdok werkstukken cursisten Ateliers Westerdok

Tussen 13.00 en 18.00 uur houden we Open Dag met o.a. een expositie met werk van cursisten. Onze kunstvakdocenten vertellen je meer over de diverse nieuwe cursussen tekenen & schilderen voor volwassenen en kinderen en over de werkplaats. Er is een gratis doorlopende workshop modeltekenen en een gratis workshop voor kinderen.

Alle cursussen gaan vanaf 2 februari 2015 van start.

Ateliers Westerdok

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen

Ateliers Westerdok biedt:
* verschillende cursussen tekenen en schilderen aan voor zowel beginners als gevorderden. Er is professionele begeleiding van kunstdocenten en een gevarieerd lesaanbod.
* verschillende cursussen digitale media aan voor zowel beginners als gevorderden.
* een werkplaats voor iedereen die zelfstandig wil tekenen en schilderen naar model
* de Kinderacademie die creatieve cursussen en workshops voor kinderen en jongeren verzorgt. Behalve de lessen op de eigen ateliers, ontwikkelen wij in nauwe samenwerking lessen en workshop in de Openbare Bibliotheek en voor scholen
* verzorgt workshops aan bedrijven en instellingen. In een inspirerende omgeving aan het Westerdok kunt u in onze ateliers met uw collega's of gasten aan de slag: kunstwerken maken, nieuwe ideeën opdoen, onderlinge contacten stimuleren, samenwerken of gewoon plezier hebben met elkaar.

Openingstijden

7 dagen per week

Ateliers Westerdok Amsterdam
Ateliers Westerdok Amsterdam (2)

Stuur een bericht naar "Ateliers Westerdok"