Janine van Rijswijk

Meer...
Expositie is afgelopen

' van Alaert tot Zessen'

Tentoonstelling 28-06-2012 t/m 26-08-2012 > Tilburg
Janine van Rijswijk ' van Alaert tot Zessen'

In de zomermaanden van 2012 exposeren meer dan 90 professionele beeldend kunstenaars uit Brabant in de expositieruimte van het Brabants Kenniscentrum voor Cultuur en Kunst.
Er zijn o.a. werken te zien van Sandra Archut, Anouk Bax, Claudia den Boer, Sigrid Calon, Willem Claassen, Anneke Hendrikx, Veerle Lavoir, Jeroen de Leijer, Jolanda van Lith, Gijs van Lith, Jeroen Melkert, Hester Pilz, Susan Reijnders, Janine van Rijswijk en Suus Touw

Janine van Rijswijk

  • Schilderkunst

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, plastic, fotomateriaal, gel-medium en modelleerpasta haar eigen fantasiewereld. In haar eerder werk werd zij vooral geïnspireerd door de natuur, maar nu maakt zij ook gebruik van actuele thema's zoals uitwisseling, communicatie, oorlog, chaos, verval en tegenstellingen. Haar werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur-22.00 uur ( 24 lessen) en op donderdagmiddag 13.30 uur- 16.00 uur (12 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop (mixed media) in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

of stuur een mail naar info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek

Collage

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)

Werk uit de serie Espoir

Stuur een bericht naar "Janine van Rijswijk"