Janine van Rijswijk

Meer...
Expositie is afgelopen

Docenten van de Werckwinckel presenteren zich

Tentoonstelling 02-06-2013 t/m 30-06-2013 > Hilvarenbeek
Janine van Rijswijk Docenten van de Werckwinckel presenteren zich

Expositie van docenten van creativiteitscentrum de Werckwinckel exposeren in de Wandelgangen van het gemeentehuis van Hilvarenbeek.
Deelnemende beeldend kunstenaars zijn: Cees Roelofs (fotografie), Judith Donders (beelden), Janine van Rijswijk (schilderijen), Ria Bernards (vilten), Sofia Ramselaar (schilderijen), Trudi van loon (keramiek), Franca de Bruijn (schlderijen), Anja van Aalen (glas in lood), Karen Meijs (teksten)

Janine van Rijswijk

  • Schilderkunst

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, plastic, fotomateriaal, gel-medium en modelleerpasta haar eigen fantasiewereld. In haar eerder werk werd zij vooral geïnspireerd door de natuur, maar nu maakt zij ook gebruik van actuele thema's zoals uitwisseling, communicatie, oorlog, chaos, verval en tegenstellingen. Haar werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur-22.00 uur ( 24 lessen) en op donderdagmiddag 13.30 uur- 16.00 uur (12 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop (mixed media) in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

of stuur een mail naar info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek

Collage

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)

Werk uit de serie Espoir

Stuur een bericht naar "Janine van Rijswijk"