Janine van Rijswijk

Meer...
Expositie is afgelopen

EXPOSITIE DERTIG COLLAGES LIBRA / LEIJHOEVE TILBURG (naast EZT)

Tentoonstelling 20-04-2018 t/m 03-07-2018 > Tilburg
Janine van Rijswijk EXPOSITIE DERTIG COLLAGES LIBRA / LEIJHOEVE TILBURG (naast EZT)

EXPOSITIERUIMTE LIBRA / LEIJHOEVE TILBURG

Janine van Rijswijk EXPOSITIE DERTIG COLLAGES LIBRA / LEIJHOEVE TILBURG (naast EZT) (2)

In haar nieuwe werk probeert beeldend kunstenaar Janine van Rijswijk op een suggestieve wijze het huidige tijdsbeeld vast te leggen. Zij maakt een selectie uit de beelden, die zich in de hedendaagse maatschappij in overvloed aan ons opdringen. Door middel van knippen, plakken en scheuren van foto's uit kranten en tijdschriften, schept zij uit de chaos van fotomateriaal weer nieuwe beelden. De collages, die zo ontstaan, worden op de haar zo kenmerkende wijze beschilderd. En zo ontstaan de COLLAGE PAINTINGS.

Janine van Rijswijk

  • Schilderkunst

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, plastic, fotomateriaal, gel-medium en modelleerpasta haar eigen fantasiewereld. In haar eerder werk werd zij vooral geïnspireerd door de natuur, maar nu maakt zij ook gebruik van actuele thema's zoals uitwisseling, communicatie, oorlog, chaos, verval en tegenstellingen. Haar werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur-22.00 uur ( 24 lessen) en op donderdagmiddag 13.30 uur- 16.00 uur (12 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop (mixed media) in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

of stuur een mail naar info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek

Collage

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)

Werk uit de serie Espoir

Stuur een bericht naar "Janine van Rijswijk"