ChrisArt

Expositie is afgelopen

Mirjam Ros

Tentoonstelling 01-12-2010 t/m 01-12-2011 > Den Haag

Geïnspireerd door vele reizen en mode, kenmerkt haar werk zich vooral door het contrast. Contrasten in kleur en vorm. Juist in contrasten worden onderdelen versterkt; zwart is echt zwart naast wit en uitbundigheid toont zich nadrukkelijk naast ingetogenheid. Opvallend zijn bijna al haar werkstukken. Met name de kleuren zijn vaak helder en uitgesproken aanwezig, zonder enige concessie aan gematigdheid. Het werk moet bovendien in beweging blijven.
De werkstukken die Mirjam momenteel maakt hebben slechts voor een deel een band met het verleden (een ontwikkeling die alleen nu te verklaren is). Ze zijn namelijk tegelijkertijd een start voor een onduidelijke, niet te definiëren toekomst; "Ik weet niet hoe mijn werk er over een aantal jaren uit ziet. Juist dát aspect is wellicht het meest aantrekkelijke in het werken met klei; niet het volgen van de ingeslagen weg, maar het verkennen van nieuwe, verrassende en onverwachte wegen".

ChrisArt

  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Glaskunst

Galerie ChrisArt is een galerie aan het Haagse Noordeinde, gespecialiseerd in unica glaskunst en keramieken van Nederlandse kunstenaars.

Openingstijden

dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30
ook op afspraak geopend, graag even bellen.

Contact


ChrisArt
Noordeinde 182
2514GR Den Haag
Nederland
Tel: 070-8700153

www.chrisart.nl
2429 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "ChrisArt"