Ank Hermens

Meer...
Expositie is afgelopen

Aanstekelijke bomen

Tentoonstelling 22-11-2014 t/m 23-11-2014 > Eindhoven
Ank Hermens Aanstekelijke bomen

Fotoexpostie aanstekelijke bomen

Foto expositie ‘Aanstekelijke bomen’
Kunstgallerij de Kruisruimte de Generaal Bothastraat 5 in Eindhoven. Toegang tot de foto expositie is gratis. De fotografen zijn zelf aanwezig voor vragen op 22 en 23 november 10.00 tot 17.00 uur.

Op 22 en 23 november 2014 vindt in Kunstgallerij de Kruisruimte een foto expositie plaats over bomen. De foto’s zijn gemaakt door drie fotografen uit de regio Eindhoven. Alle beelden zijn geschoten in de bossen van Brabant. De expositie laat een divers beeld van bomen zien: van verhalend tot abstract, van registrerend tot bewerkt met computer of hand.

Visie
Liseth van den Dungen, Ank Hermens en Lotte Vrij hebben ieder een eigen visie op fotografie. Deze is duidelijk terug te zien in de expositie, wat zorgt voor een mooi en divers beeld van bomen. De foto’s zijn geschoten in de groene maar ook in de zwart verbrande bossen van Brabant.

Passie voor natuur
De drie fotografen zijn altijd opzoek naar bijzondere fotolocaties in de natuur. Deze vonden zij dichtbij in hun eigen Brabant. Door vroeg op te staan vangen zij het ochtendlicht of de mist en ook schuwen ze de regen niet voor intensere kleuren. Lotte, Ank, en Liseth kregen hun passie voor de natuur mee als kind. Alle drie volgden ze fotografie cursussen en zo kwamen ze elkaar tegen. Steeds vaker gingen ze samen eropuit om te fotograferen. Dit werkte heel aanstekelijk, wat uiteindelijk leiden tot een gezamenlijke expositie over bomen.

Gratis toegang
Kunstgallerij de Kruisruimte is gelegen aan de Generaal Bothastraat 5 in Eindhoven. Toegang tot de foto expositie is gratis. De fotografen zijn zelf aanwezig voor vragen op 22 en 23 november 10.00 tot 17.00 uur.

Stuur een bericht naar "Ank Hermens"