Koen Wilgehof

Expositie is afgelopen

GRENZEN VAN ELASTIEK: EEN EXPOSITIE ZOALS U DIE NIET GEWEND BENT

Tentoonstelling 31-10-2015 t/m 02-11-2015 > Zeist
Koen Wilgehof GRENZEN VAN ELASTIEK: EEN EXPOSITIE ZOALS U DIE NIET GEWEND BENT
Op 31 oktober, 1 en 2 november vindt in Gebouw M in Maastricht de expositie GRENZEN VAN ELASTIEK plaats. Een initiatief van KUNSTRUIMTE, dat publiek een kunstervaring biedt zoals het dat niet gewend is: kunst als totaalervaring.

Expositie
De expositie GRENZEN VAN ELASTIEK die plaatsvindt in gebouw M op het terrein van de voormalige Tapijnkazerne, biedt het publiek een breed scala aan kunstvormen. Circa 20 kunstenaars tonen beeldend werk, performances en combinaties van beeld en geluid. De deelnemende kunstenaars overbruggen in hun werk grenzen: door buiten de eigen discipline te werken, ongebruikelijke combinaties aan te gaan of expliciet een levendige interactie met toeschouwers te zoeken. Het publiek onderdompelen in kunst als totaalervaring, dat is de bedoeling.

In een tijd vol maatschappelijke veranderingen, waarin stilzitten geen optie meer is, brengt KUNSTRUIMTE kunst terug waar het hoort: midden in de samenleving. Niet in een gepolijste ambiance, maar juist in een rauwe industriële omgeving. Zonder drempels als een hoge toegangsprijs, want zonder kunst blijven belangrijke verhalen onverteld.

Deelnemers
Alle deelnemers zijn professioneel kunstenaar, van wie werk zowel binnen Nederland als buiten de landsgrenzen in galeries en musea hangt. Kunst van hoog niveau, aantrekkelijk door de diversiteit en toegankelijkheid.

Missie
KUNSTRUIMTE is een initiatief van kunstenaarsechtpaar Koen en Dees Wilgehof-Sodaar, dat onder de naam KoDé al verscheidene projecten opzette waarin zowel kunst als maatschappelijke thema’s centraal staan. “Kunst is een medium dat aanzet tot vernieuwend denken, buiten ogenschijnlijk onwrikbare kaders. Wanneer er ruimte is voor kunst om uit haar isolement te komen en het publiek aanzet tot engagement en bewustwording, dan slaagt de missie van KUNSTRUIMTE.”, aldus Koen en Dees. De expositie GRENZEN VAN ELASTIEK is de aftrap voor dit fonkelnieuwe initiatief.

Meer informatie
Gebouw M – terrein voormalige Tapijnkazerne, Maastricht
Het terrein is te voet of per fiets bereikbaar via de Prins Bisschopsingel of de Sint Hubertuslaan.
31 oktober en 1 november 10:00 – 19:00
2 november 10:00 – 14:00
toegang gratis
Koen Wilgehof Den Dolder

“Al wat in de kunst belangrijk is, ligt voorbij de woorden.”

Georges Braque (Frans schilder 1882 - 1963)

Contact

Koen Wilgehof
Vijverhof 28
3734 DB Den Dolder
Nederland
Tel: +31 (0)6 212 88 306

koenwilgehof.nl

330 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Manifestatie
  • Multimedia
  • Design
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Koen Wilgehof