Galerie Pouloeuff

Expositie is afgelopen

Schone Schijn

Tentoonstelling 06-04-2019 t/m 11-06-2019 > Naarden-Vesting
Galerie Pouloeuff Schone Schijn
6 april t/m 11 juni 2019 is de expositie ‘Schone schijn’ bij Galerie Pouloeuff te zien.

In deze expositie speelt licht een belangrijke rol en is er aandacht voor het ongewone. Zo vervagen grenzen tussen het platte vlak en de driedimensionale ruimte. De werken tonen verrassende perspectieven en de schoonheid van het onverwachte.

Op zondag 7 april wordt de expositie om 15.00 uur geopend en wordt de Pouloeuff Publieks Award Maart 2019 uitgereikt. Tevens is er gelegenheid om tussen 14.00 en 17.00 uur de exposerende kunstenaars te ontmoeten en vragen te stellen over hun werk.

Exposerende kunstenaars:

Maureen Jonker (1994) laat werk zien dat bestaat uit foto’s en objecten die gepresenteerd zijn in de vorm van een installatie. Het menselijk lichaam staat centraal in combinatie met een vorm in een zelfgemaakte ruimte.

Jelmer Konjo (1993) maakt speelse en kleurrijke sculpturen waarin hij naïviteit omarmt. Eén van de werken nodigt de bezoeker uit om zelf interactief bezig te zijn.

Bart Lunenburg (1995) geeft maquettes en schaalmodellen een centrale rol in zijn fotografie en videobeelden. Het is een conceptueel onderzoek naar de verbeelding van architectuur en andere driedimensionale vormen op een plat vlak.

Anne Nobels (1993) legt met haar camera beelden vast die balanceren op de grens van realiteit en fictie, met een poëtisch randje en zichtbare kwetsbaarheid.

Thierry Vrakking (1988) bevraagt in zijn fotoserie “To the Point” op filosofische wijze de principes van de waarneming: over verbindingen en tastbaarheid. Zijn methodische twijfel wordt verbeeld in fotografische beelden waar verbindingen in allerlei vormen te zien zijn.

De expositie is te zien van 6 april t/m 11 juni 2019 in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.

Openingstijden: vr & za: 11.00-17.00 uur/ zo: 12.00-17.00 uur.

Galerie Pouloeuff is een broedplaats voor jong talent en is gelieerd aan de Keep an Eye Foundation. www.galeriepouloeuff.nl
Galerie Pouloeuff Naarden

Galerie Pouloeuff is een galerie waar jonge talentvolle kunstenaars de gelegenheid krijgen om te exposeren in een professionele omgeving. Hier wil de galerie jonge kunstenaars een podium geven en een zetje in de rug om een hun carrière te beginnen.
Galerie Pouloeuff is een initiatief van de Keep an Eye Foundation.

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Pouloeuff"