favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Pictura - Aijen

Meer...
Expositie is afgelopen

Realistische TOP bij Galerie Pictura

Tentoonstelling 17-09-2017 t/m 05-11-2017 > Aijen gem. Bergen Lb.

Zondag 17 september start de “Realistische TOP”, een expositie welke met grote zorgvuldigheid is samengesteld door galeriehouder Roel van der Veen. Variatie in schilderijen en sculpturen in composities en met grote vakmanschap tot stand gebracht. Deze is te zien t/m 5 november.

Brita Seifert met haar pastel/kleurpotlood tekeningen waarin ze subtiel de emoties verwerkt. Debora Makkus, geïnspireerd door Japanse kommen en schalen en plaatst deze in een bijzonder licht. Hans Deuss schildert complexe werelden waar de toeschouwer als het ware in de sfeer moet duiken. Jan Nederlof schildert prachtige éénkleurige bloemstillevens. De stilleven schilderijen van Lion A. Feijen en Marc van Crombrugge zijn traditioneel van zetting maar met een fabelachtige stofuitdrukking. Meg den Hartog is bekend om haar bijna brocaatachtige jurken en zakdoekjes. Paul Wieggers schildert landschappen met prachtige lichtinvallen en behoort hiermee bij de top van Nederland, Dick van Heerde is wereldberoemd om zijn “wildlife” schilderijen en koeien van Ahmad Haraji zijn levensecht.
Ook de beeldhouwers zijn van internationale klasse. De beelden van Frans van Straaten stralen kracht en beweging uit in mooie sierlijke klassieke lijnen. En de vogel en stier brons sculpturen van Evert den Hartog zweven in de lucht of balanceren op een poot.

Galerie Pictura - Aijen

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Tekeningen

Galerie Pictura organiseert wisselende exposities van hedendaagse realisten van top niveau. Van frans impressionistisch t/m fotorealisme, waarbij de schijn naar onwerkelijkheid aanwezig mag zijn.

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag 14.00 - 17.00 uur.

Contact


Galerie Pictura - Aijen
Aijenseweg 16b
5854 PT Aijen
Nederland
Tel: 0485-341970

www.galeriepictura.nl
261 dagen geleden bijgewerkt

Galerie Pictura - Aijen Aijen
Galerie Pictura - Aijen Aijen (2)
Galerie Pictura - Aijen Aijen (3)
Galerie Pictura - Aijen Aijen (4)
Galerie Pictura - Aijen Aijen (5)

Stuur een bericht naar "Galerie Pictura - Aijen"