VERVERS gallery

Meer...
Expositie is afgelopen

Simon Oud, ARTS & Vintage #6

Tentoonstelling 01-02-2014 t/m 22-02-2014 > Amsterdam
VERVERS gallery Simon Oud, ARTS & Vintage #6

Overzicht Simon Oud, ARTS & Vintage #6 VERVERS gallery Amsterdam

VERVERS gallery Simon Oud, ARTS & Vintage #6 (2)

Simon Oud

Simon Oud onderzoekt in zijn vroegere werk agrarische bouwvormen als bakens in het polderlandschap.Het gesloten karakter van de gebouwen,dat in sterk contrast staat tot hun weidse omgeving, staat model voor zijn sculpturen. Oud confronteert in zijn werk vorm en ruimte.
Later verschuift het onderzoek meer naar de samenhang tussen de polder en zijn bewoning en toont sporen van menselijk ingrijpen in het landschap.
Het ontstaan van die beelden wordt mede bepaald door de mogelijkheden van het materiaal; In zijn geval is dat zink en messing. Het plaatmateriaal wordt al construerend verzelfstandigd tot een object, waarin vormcontrasten en lichtgeleiding de beeldende elementen zijn.

ARTS & Vintage #6 is een tentoonstellingen serie met steeds wisselende unieke objecten uit het dagelijks leven gecombineerd met hedendaagse kunst, tribal art, vintage meubels en objecten.

Met werken van Papa Adama, Dominik Borkowski, Bart Domburg, Jeroen Blok, Ilse Versluijs, Paul Blanca, Jan Enno de Jong, Guus Koenraads, Marc Chagall, Wieke Ververs, Angeliek Ververs, Reinier Lucassen, Anton Heijboer, Harrie Kuyten, Ron van de Ven, Matisse, Jean Cocteau, Picasso, Yves Beaumont, Simon Oud, Theo Niermeyer, e.a.

Etnische kunst o.a. uit Afrika, beelden en maskers; uit Brazilie, sieraden van verschillende Indianenstammen; en uit Tibet, sieraden; India, sieraden.                             Vintage; o.a. Eames, Fortuny, Jean Prouve’, Eileen Grey, Jielde’, Verner Panton, Gaetano Sciolari, Giancarlo Piretti.

In opdracht verzorgt VERVERS gallery totaalconcepten voor (re)-styling van uw interieur, thuis of in uw bedrijf of voor de inrichting van speciale events. Er is ook een 90 minuten styling advies mogelijk.

Openingstijden

do-vr 13.00-17.30 uur
za 14.00-17.30 uur en op afspraak

VERVERS gallery Amsterdam

Stuur een bericht naar "VERVERS gallery"