Galerie de Ploegh

Expositie is afgelopen

KUNSTENAARSGESPREK - EXPOSITIE ZELFPORTRET

Tentoonstelling 29-04-2018 t/m 29-04-2018 > Amersfoort
Op zondag 29 april om 15.00 uur is er in Galerie de Ploegh een kunstenaarsgesprek. Frits Nolte – zelf beeldend kunstenaar – praat met de exposanten Jeroen Brugman, Jeannet Klement en Maarten van der Laag.
Het gesprek gaat over hun werk en in het bijzonder over het thema van de expositie, het Zelfportret. Hoe is hun aanpak? Wat beweegt hen? Wat betekent de traditie van het Zelfportret in de schilder- en beeldhouwkunst? En aan de bezoekers wordt de vraag gesteld: wat spreekt U aan in hun werk?

Frits Nolte kijkt en praat samen met de kunstenaars én de bezoekers. Als kennismaking en inspirerende ontmoeting.
Verslagen van eerdere kunstenaarsgesprekken werden gepubliceerd in het het tijdschrift kM-kunstenaarsmateriaal. Auteur is Anton Staartjes.

Zondag 29 april van 15.00 tot 16.00 uur. Bij voorkeur vooraf aanmelden (info@deploegh.nl / 033 4750770); toegang is gratis.
Galerie de Ploegh Amersfoort

Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.
Deze kunstenaarsvereniging groeit nog steeds waarin de meeste artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd.

Bekende leden waren/zijn o.a. Jaap Hillenius, Jaap Ploos van Amstel, Jan Meefout, Gea Karhof, Jeroen Hermkens, Marcel Schellekens. Een goede kunstenaarsvereniging is een broeikas voor talent en een bron van inspiratie voor kunstenaars en publiek.

Met name de inmiddels befaamde Grafiekmanifestatie trekt jaarlijks een omvangrijk publiek naar De Ploegh.

Openingstijden

donderdag en vrijdag
11.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag
13.00 - 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Galerie de Ploegh"